Miniklerinannesiyim Kızlar bir kızım var birde oglum oluyor cok şükür isminin başına kayınbabamın adını koyucaz ama ikinci isimde kararsızım sizce hangisi güzel Ahmet Alp Ahmet Aras Ahmet Efe
Fundaaaaa Miniklerinannesiyim Ahmet Aras güzel 🥳 efeler azıcık fena oluyor ya kuzenimin oğlu da Ahmet Kaan aşırı zeki anaokuluna giderken kendi kendine okumayı öğrenmiş kimsenin haberi yok bir akşam otururken televizyonda yazan yazıyı okudu dedim ne dedin sen bir kaç birşey okutturdum baya baya sökmüş okumayı yazmayı anne babası dahil herkes şok 😄 okulunun birincisi şimdi maşallah 🧿
Miniklerinannesiyim huzunluponcik bende Ahmet Efe düşünüyorum ama eşim Ahmet Alp daha güzel diyo efeler briaz yaramaz oluyormuş😄
Miniklerinannesiyim Fundaaaaa maşallah bende Kaanda düşündüm ama bilmyorum cok kararsızım efeyi herkez yaramaz diyor kaankar gercekten zeki oluyorlar cevremde var tanıdıgım kaanlar
_mavii_ Miniklerinannesiyim çocuklarla çalışmış biri olarak Efe koymayın derim 😁 Ahmet Aras kulağa güzel geliyor
Fundaaaaa Miniklerinannesiyim eveeet ve Efe Çınar ayaz Metehan bizzat yakından tanımış biri olarak uzak durulması gereken isimler listemdeler 😂 ki canım Metehan benim bizzat öz be öz oğlum 🤣
_mavii_ Miniklerinannesiyim ne zaman ne yapacaklarını kestirmek mümkün olmuyor, çok tatlılar ama çok zor gerçekten, isim gerçekten çocuğun yapısını etkiliyor
Miniklerinannesiyim _mavii_ aynenn kızımın adı Defne gercekten cok akıllı ve uysal defneler hep öyle oluyormuş erkekte uysal olsun