umrumdadegil Hamile değilim kızlar bebeğim var 6 aylık son günlerde karnımda çok tekme hisseder oldum bunu yaşayan var mı 😂 daha öncede arada olmuştu ama nadiren bu ara üst üste oluyor sürekli hayali tekme olurmuş ama hayali tekmeyi aştı sanki benimki😂🤷🏻♀️
ssevilmommy umrumdadegil bağırsakla alakalı olabilir sezaryan dogummu yaptınız. İlk oglumda bendede olmuştu
Liv3652 umrumdadegil bende sezaryen doğum yaptım 7 ay oldu arada hafif hafif olurdu ama geçen akşam bildiğiniz bebek tekmesi gibi hissettim tam göbek deliğimin orda bir kaç yıl sürmüştü ilk oğlumda bunda da öyle olucak sanırım 😂
Niloyaaaaa Liv3652 yaaaaa bunu ilk defa duydum ve delice gelicek ama böyle hissedilmesine çok sevindim 🤭 32+6yız ve hem artık doğsun bebeğimle kavuşayım istiyorum hem de karnımda tekmelerini hissedemeyeceğim diye çok üzülüyordum bazen oturup bunun için ağlıyorum bile eşim beyni yanmış şekilde bana bakıyor kafayı yemiş olduğumu düşünüyor sanırım 😅
umrumdadegil kahvesever__ valla bana da 2 tane Yeter bu büyüsün biraz sonra bi tane daha bakabilen kafası kaldıran yapsın benlik değil bu işler 🤣
kahvesever__ umrumdadegil burda bir kadın var 5 tane çocuğu var hepsin arasında bir yaş var şaka gibi