kucukadam eea zaten kiloyu sorun etmiyorum, birincide de 15 kilo kadar aldim sonra yine eski kiloma döndüm. Sadce almayanlara şaşırıyorum hangisi normal acaba 😇
Melekyll basakc36 11+5 haftalık hamileyim 50 kiloyla hamile kaldım hâlâ aynı kilodayim boyum uzun çok zayıfım o yüzden kilo.almak istiyorum
zlm-as Melekyll ben almıyorum bu gebeligimde ama kızım 28 kg almısdım , kızımda daha saglıklıydım ben daha dinç,ama bu gebeligimde erkek bebek ve çok halsiz saglıksızım baş dönmem yorgunluk çok zor geçiyor
zlm-as 06Canan ay bende kızımda 28 kg aldım şuan erkek bebek 14 hafta hiç kg almamışım hatta ilk zamanlar 4 kg verdim kusmakdan, dokdorum bebegin gelişimi haftasına uyumlu dedi
06Canan zlm-as ben kızımda yani ilkde doğum anına kadar kusmustum yinede 22 kilo almayı başardım şimdi ara ara yine oluyor ama ilk kadar değil banada drum bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu diyor kilo alımımada normal dedi valla anlamadığım tek konu bu hamilelikte
Melekyll zlm-as benimde ilk bebeğim erkekti sürekli kusmam vardı 5.aya kadar yemek yiyemedim doğuma kadar 15 kilo almıştım bu hamileligimde cinsiyet daha belli değil aka gene hiçbir şey yiyemiyorum
_YeldaSebi_ 21 Haftalık olduk 10 kilo almışım. Hamileyim diye ekstra yemiyorum çikolata tuzlu şeyler yememeye çalışıyorum.Meyve çok tüketiyorum ve hep basen bölgesinden aldım bacaklarım çok kalınlaştı. 19 haftamız daha var bakalım kaç kiloyla doğuma gireceğim
2bebekannesi3542 Dilek_04 inanın cok zordu😂 hala kusuyorum.. dogal olarak midemde bisey kalmayınca kilo almadan doguma gidiyorum😐
Ezel16 Aabbccc Kız ben seni bayadır görmüyorum napıyorsun? 🤭 Bebişin cinsiyeti ne ? Herşey yolunda mı ? Nasıl geçiyor gebelik ? 🥰
Aabbccc Ezel16 çok şükür iyi idare ediyorum 26 haftalık olduk 🙂 Kızım oluyor canım😍 sen nasılsın nasıl gidiyor 🙂
celileturk Mervecvk94 ilk gebeliğim kızdı şimdi 5,5 yaşında. Onda 7 kilo almıştım 52ile başladım 59ile bitirmiştim. Şimdi erkek ve aldım başımı gidiyorum 😂😂😂
gktgmom tebessumm_02 bende 60 kiloyum kilo alımım durdu acaba normal mi bu her ay gittiğimde mutlaka 3 4 kilo almış oluyordum
PinarDmr ilknur_dmrl1 bu bende de oluyor şişlik ve sanki hareket eden bir şey sanırım gaz sancısı bu haftalarda oluyormuş
Crocus20 Melekergn hiç değiştirmedim desem yeridir hatta aşeriyorum o yüzden normalden fazla bile yiyor olabilirim. Sadece ben normalde 1 porsiyonu asla bitirmezdim şimdide bitirmiyorum. 2 öğün beslenirdim. Şimdi 3 öğün besleniyorum sanırım. Benim hamileyken metabolizmam hızlanıyor sanırım. Diğer anneler doğumdan sonra emzirme döneminde kilo verir mesela ben tam tersi alıyorum öyle dit oldun diye bir sürü şey yememe rağmen
PinarDmr Ben 7. Haftadayım henüz kilo almadım umarım böyle devam ederim😀 ama ben kırmızı et den tiksindim yemek istemiyorum yerken de zorla yiyorum midem bulanıyor etsiz de protein alamamış olabilirim diye düşünüyorum 🤔 ne yapmam lazım bilmiyorum 🤷♀️
Merve-dmr PinarDmr bende de tavukta oldu o et çok yemezdim ama şimdi hergün et yiyesim geliyor hamilelik çok ilginç ya 🤣
Sariilayda16 basakc36 36+3 15 kilo aldım 3000 kilo bebeğim şuanda kilo almam durdu 1 aydır aynı kilodayım
tebessumm_02 gktgmom ya anne az kilo alıyorsa kiloyu bebek alıyordur diyorlar önemli olan bizim değil bebişlerimizin kilo alması sonrasında kiloları vermek için uğraşmak zorunda kalmayız 🤭
fdm45 Gizem-Kutlu umarım veririz canım ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum normalde 58 kiloydum evlilik de kilo aldırdı biraz