kardelengurler7 Kızlar adam akıllı uykuya dalamıyorum yatakta dönüp duruyorum bir türlü uyuyamıyorum uykumda var deli gibi ama yok olmuyor var mı önerileriniz yada benim gibi olan 27+6 olduk bu arada
Berivan_sr kardelengurler7 31 haftalık bende öyleyim ama belli bir süre telefonda video izleyince gözlerim yorulup kendi kendine kapanıyor artık ama kendimi zorlayarak uyutmaya çalıştığımda gözlerim kapalı olunca daha çok dinlenmiş oluyo öylede uykum hiç gelmiyo gözlerimi yorup kendi kendime uyuya kalıyorum
fatmaanurr1 kardelengurler7 Ay bende öyleyim ya. deli gibi uykum var uyuyamıyorum geceleri sıcak ve nemden oluyor sanırım
kardelengurler7 Berivan_sr bende oynuyorum gözlerim yorulsun diye ama gerçekten gözlerim acıdı artık uyuyamıyorum bir türlü
Berivan_sr kardelengurler7 oyun oynamak yada mesajlaşmak yormuyo benim gözlerimin sadece video izlerken gözlerim kapanı veriyo şuan yavaş yavaş uykum geldi ben gidip video izleyip uyim artık 😅😅
kardelengurler7 yagmurus resmen ölüm gibi normalde kafamı koyar koymaz uyuyan biriydim evdeyim çalışmıyorum ama sabahta erkenden açılıyor gözlerim bir türlü alışamadım karnımda büyüdükçe mahvoldum
kardelengurler7 fatmaanurr1 o kadar sıcak ki klimanın karşısına geçtim yatıyorum salona bağlı oldum resmen gece gündüz çıkamıyorum burdan bir yemek yapıyorum bir temizlik kan ter içinde kalıyorum kendimi yormama rağmen uyuyamıyorum cildiricam çıldırmadan doğursam diyorum bazen🤣
Berivan_sr kardelengurler7 Allah’ım sen bütün hamişlere doya doya güzel tatlış bir uyku nasip et inşallah Amin 🥺
fatmaanurr1 kardelengurler7 Hahaha bende öyleyim bi ütü bi yemek yapayım zaten sıcaktan perişan oluyorum. Bi an önce hayırlısıyla doğsa bebişlerimiz de rahatlasak
kardelengurler7 yagmurus kız gündüz de uyuyamıyorum gündüz uyusam gece otururum sabaha kadar hiç sorun değil ama işte ne gece uyku var ne gündüz