Bilgesado 13+6 haftalık geneyim rabbim izin verirse inşallah oğlum olucak Dün geceden bu saate kadar çektiğim ağrıya artık dayanamıyorum kayinvalidemle oturuyoruz ev içindeyiz Agrim olduğunu söyledim önemsemedi bile Sağ sol kasıklarımda ağrı çok fazla karin bölgemde ve belimde ağrı git gide fazlalasiyor bebegime bisey olur mu ayni durumu yasaniniz oldu mu ?lutfen yardimci olun 😔😔😔
AyEr Bilgesado senınle aynı gununuz canım benım sadece basım agrıyor bıde belım agrıyor ıstersen ıcın rahat etmesı ıcın doktora gıdebılırsın
Mrw244116 Bilgesado bebimde aynıydı cnm idrar yollarım iltihaplanmış igne verdi antibiyotik ihmal etme doktira git
Bayanulu Bilgesado kanaman yoksa korkma, benimde o dönemde çok ağrım olurdu sıcak su torbası koyuyorum belime bacak arama baya iyi geliyordu. Doktoruma normal dedi rahim büyüdüğü için oluyormuş.
zge_frdi Bilgesado agrin fazlaysa hic vakit kaybetme doktora git. Herkes vir degil en iyisini doktor bilir
Mervebektass Ben 16+2 yim şuan o zamanlar bende çok çektim o ağrıları ama korkacak birşey yok demişti doktorum bebek yerini yaptığı içinmiş şuan bile arada bel ağrım olur sadece bolca dinlen ve su iç dedi öylede yaptım şükür ama sen için rahat edecekse git görün doktora.
Berkaytuana Bilgesado canım ben 19 haftaligim dediğin sanciyi geçen hafta yaşadım hemen doktoruma gidip bebeğe baktirdim şükür bi şey yoktu. DoktorA git gene de ihmal etme
reyhan_55 Bana doktorum siddetli agri olursa soyle demisti fazla agrı basınç yaparmış Allah korusun bebek keseye zarar verebilirmis doktora gitmeye calış canım
reyhan_55 Bana doktorum siddetli agri olursa soyle demisti fazla agrı basınç yaparmış Allah korusun bebek keseye zarar verebilirmis doktora gitmeye calış canım