A1b2-4k 36+3 olduk hala dönmedi oğlusum doktor sezeryan diyor ama ben istemiyorum.son gune kadar döner mi? Dönmez mi? Bilmiyorum ama sezeryan istemiyorum kesinlikle 3 üncü doğumun bu arada. Başına gelen karşılaşan var mi böyle bir durumla?
zelis63 A1b2-4k ben 2. Benmde ilki normal olmuştu ne yaptımsa dönmedi suyum geldi sancım 6 Saat çektim yine dönmedi sonra sezeryan mecburi şimdi 4 günlük miniğim
Cagla-2434 A1b2-4k bebeğin dönmesi için önerilen bazı duruşlar ve hareketler var YouTube izleyebilirsiniz ama evde tek başınıza yapmayın mutlaka biri olsun hareketler biraz ters kalkarken falan başınız donerse ters durmaktan yardımcı olurlar .
Cagla-2434 A1b2-4k simge duman ve Melike yoga gibi kanallar var YouTube da. Bebek döndürme egzersizi olarak arayınca iki üç tane çıkıyor anlatımlı videolu . Ama lütfen tekken yapmayin güvenip son günler kimsenin vebaline girmeyeyim 🥹😃🧿🌸
A1b2-4k Cagla-2434 Aa tek yapmam zaten şimdi yaptım bir haraket hergun eşim yanında oldukça yapmaya çalışacağım teşekkür ederim.😊
A1b2-4k Bogurtlenperisi evet secde ayetlerini inşikak şurasını çok okudum o hareketleri yaptım bol bol yürüdüm döndü allahım izniyle.