seymaduru orkidemm_ bende anestesiz çektirmiştim ağrı yapan ilaç en fazla 5 saniye sürüyor ama benim gözlerim kararmıştı ağrıdan sonra geçiyor hemen o 3-4 saniyeyi dayanman lazım
Cicek_ Cosimaniehaus ne mutlu size, hayırla, sağlıkla doğsun. Benimde açılır inşAllah da hamile kalabilirim 🤲🏻
Verda9224 orkidemm_ Spekulum takılırken ağrı olmuyor normal muayene gibi sonra ilacı ordan içeri şırıngayla veriyorlar benim gördüğüm ağrı ilaçtan sonra oluyor sanırm bende hiç ağrı olmadı anlamadım bile c kollu makinaydı benimkide echomarda çektirdim fiyatı 4500 dü
Mrl-1gvn orkidemm_ Korkutmak için söylemek istemiyorum ama ben devlet Hastanesi’nde yaptırmıştım 2 sene öncesi benimde aşırı ağrılı olmuştu kötü olmuştum ben uzun sürmüştü işlemim ağlamıştım ağrıdan ben benim için en kotu deneyim olmuştu o zamandan beri spekulumdan korkarım
Mervemuratmete Kendinizi korkutmayın herkesin bir olmuyor ben üniversite hastanesinde anestezisiz oldum hiç ağrı acı hissetmedim , adet ağrısı gibi bir ağrı oldu biraz oda 20-30 saniye bitti sonrasında işlem.
orkidemm_ merysss1 tahlil ve yumurtalıklara göre mi ilerliyorlar mesela ben de pko var her ay düzenli adet görüyorum 2 kez çatlatma iğnesi denedik olmadı o kadar gördüğüm tedavi bu
dlrbdrd orkidemm_ valla yazdıkları doğru işlem kısa sürüyor ama benim ömrümden ömür gitmişti gerçekten bir daha çekilecek olsam kesin anestezi isterim doktora yalvarmıştım lütfen durun diye işlem bittikten sonra da acıdan yürümekte çok zorlanmıştım sizin yerinizde olsam kesin anestezi alırım
dlrbdrd orkidemm_ gerçekten korkutmak için söylemiyorum dedikleri gibi belki kişiden kişiye değişiyor olabilir ama malesef benim sürecim bu şekilde ilerlemişti umarım sizin hiç ağrınız olmaz ama işin bu yönü olduğunu da bilin
dlrbdrd orkidemm_ bir de adet sancısı gibi demişler ben de adet sancısı çekerim bence ikisinin alakası çok yani çok üst düzey bir adet sancısı çekiyorsanız benziyor olabilir ama hafif sancıyla alakası yok
drn5410 orkidemm_ ben radyoloji teknikeriyim.. stajyerken özel hastanede doktor eşliğinde çok çektim bu filmi .. bence hastanın acı eşiğine bağlı anestezi ile yaptıran da oluyordu anestesisiz yaptırıp hafif ağrı ile atlatan yada çok zorlanan… vajinadan ilaç verildiği için basınçla o ilacın acısı ağrısı hissediliyor aslında
drn5410 orkidemm_ benim gozlemledigim öyle idi sonrasında muhtemelen birkaç gün devam ediyordur ama azalarak tabi yaşayanlar daha net yorum yapar size