Kumsal2606 Arkadaşlar merhaba Haftada ayrıntılı ultrasonda bebeğin bagirsaginda parlaklık görüldü 2 hafta sonra tekrar bakalım denildi Bugün tekrar baktık hala var Bunun sebebi karında toksoplazma tarzı enfeksiyon yada Down olabilir dedi Down olması için ense kalingi burun kemiği de önemli diye biliyorum Baktı ve gayet iyidi ölçümler Kan verdim enfeksiyon var mı diye Böyle bisey ilk kez duyuyorum yaşayan yada duyan var mı aranızda?
Meryoss Kumsal2606 kuzum korkma bende 21. Haftada detaylı ultrasona girdim banada bagirsaginda hafif parlaklık var demişti perinatoloji doktoru kanama vs yaşadın mı diye sordu yaşamıştım ondan kaynaklı olabilir dedi çünkü başka bı bulgu yoktu 10 gün sonra kontrole çağırdı ve gittiğimizde kaybolmuştu parlaklik eğer başka bı bulgu yoksa gidiyor parlaklık kafana takma
Aysesenaa Kumsal2606 eğer tek bağırsakta parlaklık varsa başka semptom yok ise tek başına bir sorun olmuyor diyorlar genelde
Melek_cebrail Benimde şuan 25 haftalık bi gebeliğim var banada kalbinde parlaklık var dedi doktor ve tek başına bir şey ifade etmiyormuş 28 haftada kaybolur korkma dedi doktorum detaylı ultrason da sorun yoksa korkma canım
ilknur_mila16 21+6 haftada ben de detaylıda bağırsakta parlaklık çıktı nipt testi yaptirdim sonucunu bekliyorum inşallah bir hastalık yoktur çok üzülüyorum 🥹