Melismelo Kızlar sırasıyla bebişin, kafa ölcümü, göbek ölcümü, bacak ölcümü resmini bırakıyorum. Hicbirindemi birşey belli olmuyor cinsiyete dair ? Burda 19+3dü hala öğrenemedim..
Canlarrr Melismelo Melismelo doktor hasta c mi yorum yapmadı? Özele gidiyor msnz ? Devlet kolay kolay söylemiyordu ozel yorum yapıyor. 14 . Haftada özele gittim dediği de çıktı
Ayshes20 Melismelo canım bende cinsiyet öğrenmedim ama biz küçüğüz daha 13 haftalık olucaz yarın o kadar çok araştırdım ki bir tane doktor var Instagram da drmehmetboz diye o baya açıklayıcı şekilde cinsiyetleri göstererek anlatıyor normalde hiç anlamam baştan söyleyeyim ama ordan gördüğüm ve öğrendiğim kadarıyla kız çünkü 3 çizgi görünüyor resimde öğrenince bana haber ver olur mu 😊sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🤲
Alpmom__ Melismelo bacak arası boş . Oğlum 11. Haftada ulu orta göstermeye başladı . Erkek olsa sen bile anlardın öyle söyleyim 😂😂😂
Aylaa123 Alpmom__ o hiç belli olmuyor arkadasıma 24. Haftaya kadar erkek dediler ama detaylıda kız çıktı hep kordonla karıştırılmıs bebeğinde pozisyonu uygun olmadığı için 😂
Alpmom__ Aylaa123 doktor olmama rağmen biz doktor söylemeden net anladık yani karıştıranlara anlam veremiyorum 😅😅
Aylaa123 Alpmom__ bebek bacağını açarsa tabiki anlarsınız pozisyonu uygun değilse yarım yamalaksa nasıl anlıcaksınız kordonunda pipi gibi görülme ihtimali çok yüksek 😂
Alpmom__ Aylaa123 tabiki yüksek diyorum ya doktora bağlı . Özel takipli olduğum için en az yarım saat ilgileniyor . Bacağını açmama ihtimali sıfır o arada 😂😂 Doktor önemlii
Aylaa123 Alpmom__ bende özele gidiyorum ve oğlum aşırı inatcı 25 haftalığız hala kendinide göstermek istemiyor bacağınıda açmıyor kolunuda açmıyor yapmadığımız şeyde kalmıyor. Hele detaylo ultrasonum tam bir bucuk saat sürdü çünkü istemiyor sürekli imkansoz pozisyolarda gizleniyor demek istediğim sadece cinsiyeti için değil organları yada eli kolu parmak sağımı yüzü herşeyde sıkıntı çıkardı bize 😂😂arkadaşımda özele gidiyordu ama yanıldılar yapıcak bişey yok
Melismelo Aylaa123 bana nedense bebek büyüdükce öğrenmesi daha cok zorlaşıyor gibime geliyor 🙈 herkes kız demiş bakalım 05.08 de detaylı ultrason var cok heycanlıyım