Aylaa123 Paronayanne evet adetinizin 1. Günü içmeye başlıyorsunuz ilaç bitiminde mola veriyorsunuz bir sonraki adetinizin 1. Günü tekrar yeni pakete başlıyorsunuz
Nurcantas65 Evet reglin ilk günü kullanılıyor 21 gün bitince ara veriyorsun 1 hafta sonra tekrar yeni kutu. Ama ilk ayda ek bir koruma yapman gerek,sonra gerek yok
Paronayanne Nurcantas65 adet olmayı bekleyecek miyim peki . Mesela 1 hafta ara verdim ama bu sürede adet olmadım yine de içecekmiyim
Paronayanne Aylaa123 o bir hafta verdiğim arada adet olmazsam yine de içmem gerekiyor mu yoksa adet olmayı mı bekleyeceğim
Nurcantas65 Paronayanne ilaç bitti 1 hafta bekle zaten en fazla 2-3 güne kadar gelir. Adetin bitsede kanaman gelmesede 1 hafta ara verdikten sonra 8 ci gün ilacı mutlaka iç. İlk defa kontrol hapı kullanıyorsan ara kanama da yapabilir gayet normal şaşırma 🌼🌼
Aylaa123 Paronayanne adet olmayı bekliceksiniz adetiniz başladığında yeniden başlıcaksınız herkesin döngüsü farklı olduğu için ara verdiğiniz gün uzayadabilir kısaladabilir
Paronayanne Nurcantas65 ha sizden bir önceki yorumda adeti bekle yazmışlar ne yapacağımı şaşırdım bende
Nurcantas65 Paronayanne ilacı ilk defa alıyorsan adetin ilk günü başla 21 gün kullan 1 hafta ara 8 ci gün. Tekrar yeni kutu. Kullanım şekli böyle iç kısmında da yazıyor ztn :) adeti beklersen ilaç sekteye uğrar hamile kalma şansın artar. Zaten en fazla 2-3 gün o boşlukta kanaman oluyor adette toplam 5-6 gün sürüyor. 2 yıl kullandım canım benim
Paronayanne Nurcantas65 çok teşekkür ederim evet ilk defa bugün aldım . Sabah akşam farketmez değilmi sadece düzenli olması önemli
Nurcantas65 Paronayanne aynen her gün düzenli aynı saatte almaya çalış,unutursan içmeyi hapı hatırladığın an iç. En iyisi benim kullandığım metod saati ayarla aynı saatte unutmazsin da ☺️