Hilal_2302 Merhaba Kızlar, Adetim biteli iki gün oldu. Bugün 2.ovulasyon testimi yaptım dünkide bugün yaptığımdada hafif silik çizgi var yumurtlama günü mü acaba bu kadar hemen yumurtlama olabilir mi?
Nergisim09 Hilal_2302 normal canım sen devam et iki saat önce su tüketimi bırak aynı saatlerde yap hergun
lilyum_ Hilal_2302 olabilir canım ben geçen ay reglime günler kala pik gördüm. Gec yumurtlama olabilir. Bol bol incir yiyebilirsin
Hilal_2302 lilyum_ merhaba canım tekrardan dünden sonra bugün yine silik çizgi çıktı yani yumurtlama geçti mi demek oluyor bu ? Yoksa 3 günü değerlendirmeliyim mi? Birde bir günde yumurta çatlar mı Fotoğraf ekliyorum
lilyum_ Hilal_2302 evet canım 1 günde çatlar. Ama bilemedim bu çatlama olduğu anlamına mı geliyor. Ama digeri pik degildi sanki daha silik görünüyor
Sahra1221 Sahra1221 önceki teste göre silikleşmiş ama pik olmamış gibiydi. Bence teste devam edin. Ama şu da var çok büyümeden çatlayabiliyor. Umarım güzel bir gebelik haberi getirir bu ay 🌸
Hilal_2302 Sahra1221 Testin satıcısına sordum oda yumurtlama olduğunu söyledi. Birde dün lekelenmem oldu normal mi acaba ? Bat:21 Ağustos