Bsekvnz Yasmin41 benimde bu şekilde yapıldı ve erkege benzetti o haftada degisirmi bnde merak icindeyim
Yasmin41 Minikkalbim19 evet canım aynı gün olunca böyle mutlu oluyorum😊 bu arada bazen vajinada bçak saplanması gibi ağrı kramp gibi birşey oluyor mu sende, bulantılarım bu arada hala devam ediyor çok fazla yiyemiyorum
Minikkalbim19 Yasmin41 bende kramp vs ağrı yok hiç bulantilarimda bitti gibi benim 7 8 9 ful kustum şuan günde en fazla 4 5 kez öğürme oluyor tek oda olursa canim
Yasmin41 Minikkalbim19 yok canım doktorum birşey demedi doğumla ilgili ben de sormadım ama netten hesaplamaya göre 25 temmuz sonları gibi
Yasmin41 Kızlar karnınız çıkt mı benim çıkmadı çok az hafif yemek yiyince göbek oluyor ama hiç belli değil hamileliğim bir de ben 4-5 kilo verdim bulantılardan dolayı tabii
Cyla2014 Haticebaysalll aynen benim de gece dönerken kasıklarımda batma oluyor. Bende 13+5 oldum bugün
Cyla2014 Minikkalbim19 benim ilk gebeliğim öyle ydi hiç bir belirti ağrı Yok çok rahattı bence sevinin
Yasmin41 Minikkalbim19 benim mide ağrım çıka oluyor canım her sabah istifra ediyorum afedersin sarı su çıkarıyorum. Mide ağrısı oldu mu peki sende
Minikkalbim19 Gozdeeerss olsun canım Allah nasip etmiş ya nereden olursa olsun sağ sağlık kavuşup kurtulalım tek tduam o benimde 2. Bebeğim ilki kalbi atmadı hiç kürtaj oldum rabbim tekrar nasip etti inşallah sonuda gelir
zeynepsalgar1 Haticebaysalll 14 haftalığım 3 gündür kasık ağrım var canım ara ara oluyor hafif bir şekilde
Gizem34 AyEr Rabbim şifa versin canım ama doktor bir şey yapmaz ki ben de bazen minoset kullanıyorum ama geçmiyor Başağırısı için bir şey yapacağını zannetmiyorum minoset iç der yada parol iç der Ama gene sen bilirsin canım
zeynepsalgar1 Sltn03 canım bana da doktorum 12.haftdan sonra folik asit kullanmıcaz dedi d vitamini ve kan ilacı verdi ama ne yazık ki ben o kan ilacını içemiyorum😓
Yaren66 Hasretidil benimkide 19 Ekim 12 :1 günlük hamileyim ikili testim yaptırdım çok şükür temiz çıktı benim düşüklerim olduğu için Rahime serklaj yapılacak Çarşamba günü
Yasmin41 Yaren66 kan sonucu çıktı mı sizin ben de yaptırdım dün ultrason 15 dk sürdü genel olarak iyi dedi kan sonucum 1 hafta sonra çıkacak
Rvyd Caqlasu çok güzel de bazen aşırı derece de midem bulanıyor mutfağa girip yemek yapmak bile istemiyorum bazen geceleri ateşleniyorum neden anlamadım 🤔 Rabbim hayırlısını versin 🥰😊