isilaybestee amine4444 kaşık biberon denediniz mi ben kendi bebeğime biberonla veriyorum meme reddi olmadı bizde ama meme reddi olmamasıniçin kaşık biberon öneriliyor yada şırınga
Enfal_06 amine4444 tomme tippe markasını deneyebilirsiniz meme reddi yapmıyor çevremde çok görüyorum kullanan
Zelihapekr amine4444 çocuğun sarılığı düzelene kadar biberondan devam edin o daha önemli. Bana da öyle demişti doktorum. 20 gün sonra anca memeyi tutturduk o da hurma sürdük memeye bi kaç emzirme sonra alıştı memeye
Galya15 amine4444 avent biberonda kullansan meme reddi yapıyor hatta en çok o yapıyor silikon göğüs ucu al kendine onunla dene hiç olmadı eds yöntemini dene canım
amine4444 isilaybestee şırıngayla veriyordum dedi iyi beslenememiş biberona gec 2 haftadır gectim bence şırıngaya geri döneyim demi
annesininballisi amine4444 hangi marka biberon kullanıyorsunuz meme reddi yapmayanlar varmış onlardan dene birde istersen
isilaybestee amine4444 Avent biberonlar var anne memesine en yakın onlar diye biliyorum. Biberondan hızlı akış olduğu için uğraşmak istemiyorlar minikler o yüzden meme istemiyorlar 🥹
annesininballisi amine4444 lansinoh biberon kullanıyor ablam doğduğundan beri hem emziriyor hemde onu kullanıyor birde onu dene istersen avent kadar pahalı da değil hem 😊
isilaybestee amine4444 unutur unutur benimki de mamanın tadını beğendi memeyi bıraktı mamayı değiştirdim 1 hafta zorladı beni geri tuttu mecburen
amine4444 Galya15 canım şimdi onu araştırıyordum silikon uc nerden alayım e bebekten mi alayım markası hangisi canım
Galya15 amine4444 e bebek olur eczane olur markası fark etmez sadece ucu dikkat et 1 numara ve 2 numara var göğüs ıcın küçükse 1 al değilse 2 al ki rahat kavrasın
amine4444 Snm06 tamam canım teşekkür ederim peki biberonda veriyormusunuz mamayı versekde yadırgamaz daha demi
Snm06 amine4444 veriyorum dışarı çıktığım zaman bi problem yaşamadım emzigi de ilk haftadan tuttu mesela Silikon kullandigima bağlıyorum bunu