ZeynepDuru17 dogurangaplumba aynen kanka sesinden uyuyamaz dinlenemez malasef sen meloşa şov yapmaya devam.
ZeynepDuru17 dogurangaplumba beni ifşa edelim dedi evet mi dedin vay hain kostok gidiyorum sattın hemen bay
dogurangaplumba umrumdadegil sen benden kaçardın bu ne ses diye elektrik supurgesi fön mak. Ve kolik bebe zırıltısı🤣🤣
ZeynepDuru17 dogurangaplumba kolay gelsin meloş teyze balım ağzına ediyor senin küstüm hemen sattın başka kanki buldun defol gözüm görmesin uygulama silim gidim byu
dogurangaplumba ZeynepDuru17 ağzıma yüzüme ediyor hemde Allahım mucizelerine sığındım ne olur bu kolik bu gece son olsun izmire gideyim ailemle görüşeyim
dogurangaplumba umrumdadegil flaş tv ye çıkıp noloooor geri dön diye bağırırım wp den taciz ederim boşayamaz beni🤣🤣🤣
ZeynepDuru17 dogurangaplumba ben kendime yeni aşk bulmaya gidiyom sen hep başkasıyla aldatiyon @umrumdadegil senden de hayır yok didiyom hıh 😵💫😵💫😵💫😵💫🤣🤣🤣
denizgurbuz Pamuk 5 ay 5 günlük kızım. Yarın doktora gidicez bakalım ek gıdaya geçirir mi henüz geçmedik. İnstada bi video var sacımı zor topluyorum vatana millete faydam yok o moddayım ben 😂
Mucizem24 denizgurbuz Hahaha ben de öyleyim ne devletten haberim var ne milletten saçımı zor topluyom be ablam 4 ay25 günlük 😂