umrumdadegil ZeynepDuru17 dogurangaplumba yazmış sanırsın 10 çocuk doğurdu 🤣 kız sana diyom @dogurangaplumba
umrumdadegil Pamuk benimki patatesi kustu kız en iyi kayısı ve yoğurt yedi ay görsen sevmediği şeyi nasıl öğürüyor çocuk orda ne çekiyor ben oturup gülüyorum komik geliyor🤣 l( linç et beni güldüğüm için 🤣)
ZeynepDuru17 umrumdadegil Allah iyiliğini versin emi nerde linç ediyorlar iki saattir okuyup duruyorum sizi 🤣🤣🤣 kesin beni şikayet etmişlerdi şimdiye gardiyan şarkısını.dinliyordum 🤣🤣
Pamuk umrumdadegil Allah affetsin bende oğlum ogurup kusarken çok güldüm sonra dedim saçmalama sen annesisin😅Suratı çok güzeldi ama.
ZeynepDuru17 umrumdadegil iki çocukta perti çıktı onun isme bak Allah aşkına benle konuşma sen @dogurangaplumba 🥴😈😂
umrumdadegil ZeynepDuru17 kidste🤣 aman aman sesini çıkarma içeri attırırlar seni🤣 engin bilgilerini yazma oralara🤣
umrumdadegil ZeynepDuru17 10 yıl sonra büyük çılgınlık etti çıkmaz mı perti tam rahat etti hopp baştan başla🥲
dogurangaplumba ZeynepDuru17 doğurmadım len sonuçta 🤣🤣🤣🤣🤣 gebeş gaplumba değilim artık millet sana şeymi olacak kanalize mi olacak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ZeynepDuru17 Pamuk amin inşallah Allah yardımcımiz olsun hepimizin kolaylıkla sağlıkla büyütmek nasip etsin diyorum 🤭🤲😀
ZeynepDuru17 umrumdadegil aman ben orada yokum içeri girmeye niyetim yok Allah korusun düşman şeyine diyelim 🤣🤣🤣
umrumdadegil ZeynepDuru17 zaten çoğunlukla kaynana görümce koca elti konuşuyorlar 😂 aralara çocukla ilgili konular serpistirilmiş gibi😂
ZeynepDuru17 umrumdadegil benimde aynı büyük çılgınlık yaptık onla rahat ettik derken pohu yedik 🤣🤣🤣🤣🥲
ZeynepDuru17 umrumdadegil o platform değiştirilsin bence çocukla ilgili değilde aile uzmanlığı olsun 🤣🤣