dogurangaplumba Pamuk bende güvenmiyorum artık arkadaşımda kondomla hamile kalmış onların yaptığıda geri çekilmeyle aynıymış hemen hemen ben ne yapcam bilmiyorum
Yazmelegi_ Pamuk 🤣🤣 oyle oldu vallahi ama ne zormuş diyorum ki bu zorluk devam ederken ikinciyi de yapsam mi🤣
umrumdadegil Deletedmom_116 öyle düşünüyorum bende bu zamanları tekrar geri gelmeyecek 🥲 ama işte yorgunluktan uykusuzluktan vs insan böyle de diyor 🥲
Deletedmom_116 umrumdadegil oğlum 13 buçuk aylık oldu Gözümün önünde kocaman oldu resmen Bende dedim ufakken amana buyuse keşke dursa uyusa vs ama Keşke daha çok koynumda yatirsaymisim 🥲🥲
umrumdadegil Deletedmom_116 o kadar haklısın ki bunları düşündükçe daha çok sarılıyorum kucağıma alıyorum seviyorum öpüyorum bol bol 🥲 düşünsene 15 20 yaşlarına geldiğinde daha böyle öptürmeyecekler 🥲 biraz daha büyük ve kucağımıza sığmayacaklar
Deletedmom_116 Melodimm Normal dişleri olsa gene biraz sakinlestiriyorum bunlar başkaymis ya Ama cesaret mi ne bilmiyorum çok güzel bişey ya bı daha olsun🥹🤣
Melodimm Deletedmom_116 Ilki normal doğumdu sende öyle değilmi?Ben sezeryan oldum doktor 2 yıl dinlen dedi zaten gücüm falan kalmadı doğumdan sonra.
Deletedmom_116 umrumdadegil opturmeyecekler Evlenecekler eşleri kıskanacak Belkide Bu kadar masum olmucaklar her zaman yanımızda durmucaklar daha neler ya aglicam 🥹🥹
ZeynepDuru17 dogurangaplumba bana bu kadar yakınlık göstermiyon şrfsiz 🤣🤣🤣🤣 ahahhaha ironidir birileri alınıp beni şikayet etmesin devrem olur kendisi🤣🤣🤣