Aylaa123 Gkce18 ovülasyon testinde LH seviyesş ölcülür gebelik testinde betaya bakılır farklı şeyleri ölçtüğ için onun doğru çıkma oranı çok değil hamileliğini ovülasyonla öğrenende var ama yanıltma ihtimalide yüksek bence gebelik testinde deneyin birde inşallah pozitiftir
Zarifokur Gkce18 Gökçe canım benim de yarın bat bakalım günümü geçecek miyim ? Bakalım bizim için bu ay ne olacak . Bence senin için çok umutluyum olacak canım . Öyle hissediyorum.bende dün kasık bel ağrım oldu bugün yok bekliyorum hala gelen giden yok bakalım .
bbeettuulll34 Gkce18 bunlar genelde doğru sonuç vermiyo diyolardı erken gebelik testi alabilirsin inşallah güzel haberler alırsın 😇
noble1 Hiç kendinizi germeye gerek yok erken gebelik testi alın 3-4 tane, 4gün kala başlayım yapmaya :) varsa zten çıkar şu an %90
noble1 Gkce18 ben her ay toplu sipariş ediyorum, yapıyorum hemen🤣 en temizi. Bu gayet koyulaşmış ama yine de bişi denmesi pek doğru değil ovü testiyle. Ecz den al derim beklemeee :)
Gkce18 noble1 bende heray toplu alıyorum bu ay elimde kalmadı erken denedim yapmaya 🤣 neyse beklim süpriz olsun
Gkce18 Aylaa123 canım çok teşekkürler inşallah öyledir burda öyle öğrenen cok oldu elimdede oldugu için öylesine yaptım bi umut bakalım artık 😍😘
Gkce18 Zarifokur canım bende senden umutluyum bilmiyorum bence sen hamilesin, elinde senin varmıydı ovülasyon denedin mi hiç
Zarifokur Gkce18 yok kız belirtim bile yok göğüsümden ağrıda gitti . Stabil hayatıma döndüm dün ağrı vardı şimdi yok . Bakalım düzenli arada bi geç olurum . 35 güne kadar yolu ama 2 güne olmazsam test yaparım .
Gkce18 Zarifokur canım benim gögüs uçlarım bugün hassaslaştı bacaklarıma vuran bel ve kasık ağrısı yaşıyorum hiç bişi yapasım yok halsizim bakalım nasip umutda etmek istemiyorum hayırlısı olsun
Zarifokur Gkce18 cumartesi çok geç bacım yarın bat eğer hasta olmazsam normal test alıp bakarım iki güne zaten oğlumada 3 gün geçti çıkmıştı bunda da çıkar varsa ama yok diye düşünüyorum