Kubraa4747 Kızlar 34 haftalık hamileyim. Kasıkta ve belde sancı oluyor bugün kontrolüm vardı baya aşağı inmiş dedi normal dedi 10 gün ileride gidiyomuş bebişim sizin nasıl
Tugba1tugba Kubraa4747 33+4 benimde ağrım yok ama halsizliğim çok var uykum oluyor hep. Magnezyum kullanıyor musunuz o ağrıları kasılmaları durduruyor
Esma-12 Kubraa4747 33+2 yim bugün sağ tarafım ağrıyıp durdu şansıma doktorumda izne ayrıldı 3 hafta olmayacakmış ne yapacağım bilmiyorum. 36. Haftaya denk geliyor muayene zamanım ama sizce çok mu?
Yavrumveben Ben de tam 34 haftalığım bende de ağrılar oluyor sirt ustu uzandiginda yavas yavas finale yaklasiyorux 😊
Sinemis567448 Kubraa4747 bende bu gece 35 oluyorum sırtım ve belim çok agrıyor arada kasık agrısıda yaşıyorum
eozlem 34+1, bebeto sanki sığmıyor gibi 😂 inanılmaz derecede hareketli, sürekli bir sağa bir sola dönüyorum
Gizem9688 Kubraa4747 dün aksami anlatamam bi agri kasikta belde. Dogurcam sandim. Bebek durmuyo bi yandan bi yandan kasilma hissediyorum cok korktum. Dinlenince gecti sabaha.