EG9398 Bugün doktora gittik. 6+5 haftalığız. Çok şükür kalp atışlarını duyduk. Fakat doktor kese şeklinde bozukluk var dedi. Çok oval dar kese. Progestan falan verdi. Benimle aynı durumda olan varmı?
yasemin__hemsire EG9398 merhaba bugün benimde aynı şekilde oldu . Ama kalp atışı felan var. Sizde durum nedir
EG9398 yasemin__hemsire merhaba canım. Merak etme duzelir o cok shukur bugun 15+5 olduk artik biz. Her shey iyi. Sadece dinlen biraz. Belki progestan falan soyleye bilor doktorunuz. Amma duzelir o bebek buyudukce Allahinnizniyle
EG9398 lilii4 evet canim çok şükür her şey iyi yolunda bugun 20. Haftamiz.oldu Artik. InşAllah hiç daralma her shey iyi olucak
lilii4 EG9398 çok sevindim adınıza sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah🙏🏻 süreci nasıl geçirdiniz hep uzandınız mı ben şuan progestan kullanıyorum 1 hafta sonra tekrar doktor kontrolüm var
EG9398 lilii4 canim ben 15 haftaya kadar kullandim progestani. Evet dinlenmen şart. Ama ben cok ta yataklak geçirmedim yanin hafiften ishlerimi yapiyordum. Teshekkur edrim canim. AMIN