Xxxxci 40 bin TL dediler 24.haftadan itibaren kapsıyor paket. Normal bir fiyat mı ? Sadece doğum 30 binmiş ve ben kasımda doğum yapacağim mutlaka güncellenir o fiyat dediler
Serife3304 Xxxxci bence normal ben de Antalya’da yaşıyorum bir ay sonra doğumum var sadece doğuma 32 bin dediler muayene 2 bin zaten 24.haftadan sonra muayene nst ücreti vs hesaplarsanız 40 bini çoktan geçer
Asi_07 Xxxxci tabiki çok demişler ankarda yaşıyorum burda özel hastane 24 bine almış arkadaşım doğum paketini 30 40 da var ama tam paket isterseniz başka hastanelerle de görüşün
Xxxxci Asi_07 antalya zaten genel anlamda pahalı bir şehir ama 40 bin banada anormal geldi sizin orası çok uygunmuş sadece doğum 30 bin düşünün yani
Xxxxci Mervealya1992 çabuk karar verin dedi o yüzden doktorumdan çok memnunum ama fiyat pahalı geldi. Hamileliğin başından itibaren 40 olsa yine tamam ama 24. Haftadan itibaren fiyat bu
Mervealya1992 Xxxxci baska hastane bul bu doktora git son 2 3 muayeni dogum yapacgn doktora git ozanan ben sımdı 5 ay vakıf unisine gıdıyorum sonra özele devam etcm mesela daha karlı oluyor
esdemiralay Serife3304 Ben de memoriale gidiyorum doktorumun doğum ücreti 32 muayene 2000 nst 400 sadece başından beri takip ettiği ve güzel ilgilendiği için tercihim ama çok pahalı
myavocado Xxxxci Ankara’da benim hastanemde Ocak ayında tam paket 50.000 idi, bir arkadasimdan duydum temmuzda 90.000 olmuş. Sadece doğum 30-40bin civarında imiş. Bana uygun geldi açıkçası, eğer içinize sinen bir hastane ve doktor ise verilir.
Mervekyzd Kızlar ben antalya memoriale gidiyorum doğum ücreti 28 bin dediler ekime kadar bikere zam gelecekmiş nekadar olur bilmiyorum ama muayene ücretleri tahliller felan hiçbişeyi kapsamıyor bu 28 sadece normal veya sezeryan doğum için geçerli epidural sezeryan istersek ekstra bi 5 bin felan veriyormuşuz epidural normal doğum içinde aynı şekilde bu 5 bin şuanki fiyat ozaman ne olur bilmiyorum
Xxxxci Mervekyzd banada sadece doğum 30 dediler aynen epidural ayrı değerlendiriliyor doğum paketinde de aynı şekilde o ek ücret oluyor