Hayaldie Normalde 34+0 bugun gittgimde 32 haftalık cıktı 2 hafta geriden geliyor dedi dr m morelim cok bozuldu 2 hafta sonra yine gel kontrole bakalm dedi bu aranın kapanması için ne yapmam lazm neler yemem lazm haftayı yakalamak için cok korkuyorum ☹️
babyiscoming_ Hayaldie muz, portakal suyu, kefir, ceviz badem, süt, avokado bebeğe kilo aldıran besinlerdir her gün tüketin
1809 Hayaldie 2 hafta ileriden veya geriden gelmesi normal karşılanır korkma stres yapma muz ceviz bide özellikle sade soda iç Allah’ın izniyle hiçbişey olmaz
Rmdlbs123- babyiscoming_ bende 32 haftayım 30 ile uyumlu bunların hepsini yiyorum ama hiç bi değişiklik yok başka önerebileceginiz şeyler varmı
babyiscoming_ Rmdlbs123- multivitamin takviyesi kullanıyor musunuz? et balık bunları da tüketmek gerekiyor somon balığı bebek için çok en faydalı balık
Rmdlbs123- babyiscoming_ vitaminlerimi düzenli kullanıyorum balık sıcakta pek olmasada fırında somon yapıyor eşim aklım almıyor böyle olmasını
babyiscoming_ Rmdlbs123- 2 hafta çok değil sonuçta siz elinizden geleni yapmışsınız kafaya takmayın inşallah sağlıkla doğar minik👶🏼