Sibeltolga 22+5 iz bebeğimi kasıklarımda hisediyorum canım acıyor uyuyamıyorum hapşurdum az önce sağ kasığıma şidetli ağrı saplandı hapşırmamla bu bebek neden bukadar aşağıda korkuyorum ve regl sancısı gbi ağrım var
Denizgumuskaya Sibeltolga canm çok normal rahim büyüdükçe o agri illaki oluyor benim arada öksürsem hbşrsam kramp gibi dikiliiyo geçyo bi süre sonra
Busraktnc Sibeltolga bizde 17 haftalığız benimde kasıklarımda adet olcakmış gibi sancı oluyo anlayamadım bu hafta doktor kontrolümüz var sorucam bende korkuyorum
Sibeltolga Denizgumuskaya ilk defa kasıklarımda hisettm korktum bian vajinamda sızlıyor 🙄 Normal diyosan endişe etmym ozmn tesekkür ederm
Denizgumuskaya Sibeltolga canm ben 28 haftalığım 17 haftadan beri alta tekmelerini hissediyorum ben y’a 😂😂😂😂 aşaya tekmeleyp duruyo Benim kız 🤭🙈 ama İnan ki çok normal doktoruna sorsan oda diyck normal
Sibeltolga Denizgumuskaya iyice oynamaya başladı tekmeleri güclendi yerini iyice belli edyor demekki tesekkür ederm doğru duosun önceden nerde oldugunu secemiyordum şimdi anlıyorum oyuzden korktum ah bu telaslı biz 🙂😂
edaozdxx Baş aşağı döndüğünde kasıklarda hareket hissetmiyorsunuz kızlar :) Göbek deliği hizası ve böbreklere doğru tekmeler yeniliyor. Baş hareket ettikçe rahimde iğne batması gibi ağrılar söz konusu oluyor. Şu anki hareketler bebeğin aşağıda olduğu anlamına gelmiyor. Büyüdüğünden dolayı hissedilmeye başlanılan şeyler :)