dem34 Bunların üçü de pozitif çıkmış ne demek oluyor doktor bir ay sonra çağırdı sonucuda gösteremiyorum
dem34 Mervealya1992 devlet hastanesine gittim ama bana dedi ki 1 ay sonra gel test sonuçlarını o zaman bakacağım dedi siz biliyor musunuz sonuçları önemli bir şey mi ?
Mervealya1992 dem34 tam bılmıyorm yanlıs bılgı vermım ama bazen pozitif olan seyler antıkor elde ettıgın yani korundugun anlamına gelıyor ole aklımda kalmıs ama sonuclarını foster kontrol saatleri oluyor ya bız hep oyle yapıyoruz
Ayseince12 dem34 aile hekimine göstere bilirsin en azından önemli bişey varsa söyler doktoruna gidersin ben öyle yapıyorum
Mervealya1992 dem34 goster dıcektm aceleden yanlıs olmus bmmde bugun antı hbs pozitf cıkmıs ama antıkordan korundugun anlamına gelıyormus nette oyle yazıyor yani
dem34 Mervealya1992 ben de internetten baktım da bir tanesi için kızamık olarak gözüküyorum anlamadım ona neler gibi belintisi yok ki ben de
Mervealya1992 dem34 valla bnmde poztf ckmıs ama annede antıkorluymus falan diyor yarın ben gostercem zaten kontrol gunum bnm ılk bebemdede pozitif cıkanlar vardı bısy dgl demıstı vucudun bagısıklık kazanmıs gigi seyler demişlerdi