Ea_aylms6 Kızlar hemşireye bebek için ne verilecek? Ve isim yazılı kıyafeti mi hemşireye mi vermem gerekiyor bazıları kan bulaşıyor odada siz giyindirin diyorlar
Mervealya1992 Ea_aylms6 ben heerhangi bir 5li takım vermıstım kırlenıyor cunku odaya gelınce süslü olanları gıydırdıler
_ozlmm Ea_aylms6 Evet öyle söyleniyor hemşireye normal bi hastane çıkışı verin onun için de genelde pamuklu düz beyaz hastane çıkışı tavsiye ediyorlar enfeksiyona karşı desen ve renk istemiyorlar bana biri öyle söylemişti odaya gelince de siz kendiniz istediğiniz kıyafeti giydirirsiniz
gktgmom Ea_aylms6 ben isimli 10’lu set yaptırmıştım ilk hemşireye alt üst olanını vereceğim daha sonrada fotoğraf için tulumunu giydireceğim sizde çok parçalı yaptırdıysanız böyle yapabilirsiniz çünkü kirlendiğini bende duydum
Ea_aylms6 Mervealya1992 peki alt üst takım mı verilmeli yoksa tulum mu kusura bakmayın hiçbir bilgim yok o yüzden soruyorum🥰
Ea_aylms6 _ozlmm bunu ilk defa duydum hemşireye verlen kıyafet beyaz mı olması lazım illaa ben isimli hastane çıkışı beyaz diye diğerlerini farklı renk almıştım😂
Zelihapekr Fotoğraf çekeceğiniz zaman isimlileri giydirin pislenmez hem. Hemşireye de 1 zıbın 1 tulum ( veya alt üst takım) 1 çorap 1 eldiven 1 şapka 1 battaniye 1 bez vermeniz yeterli
SrpYlmz Ea_aylms6 bende ilk defa duydum bembeyaz bişey almadım ben 10 lu hastane çıkışı toz pembe ve beyaz diğer hastane çıkışı fıstık yeşili ve bide tulum beyaz sarili
_ozlmm Ea_aylms6 Valla bende ilk defa duymuştum hatta sonrasında arkadaşım doğum yaptı hastanesi düz beyaz istemiş ilk doğduğunda giydirmek için bir de onda duymuştum 😂
Mervealya1992 Ea_aylms6 o sanna klmıs 5lı takımlar varya sen onların hepsini ver set ya o altında zıbın gıydırıyorlar ustunede alt ust yada tulumu farketmıyor hemşire ıcın
babyiscoming_ Ea_aylms6 bu zaten sünnetmiş bebek ilk doğduğunda beyaz giydirilmeliymiş öyle dıydum bnde
SrpYlmz Ea_aylms6 aynen şaşırdım ne kadar doğru bilmem ama ben doktor hastane bişi demedigi sürece değiştirmem herseyim hazır valiz vs 25 günümüz kaldı nasip olursa ☺️🫶 sağlıkla alalım kucaklarimiza 🙏