Smsk92 Ne nişan ne de suyum gelmedi iki Doğumda da ayaktan sancıyla gittim 4 cm açıklık var dediler günün gelmiş yine de dikkat et ☺️Eğer sancılar daha sık aralıklarla gelirse mutlaka git herkesin bünyesi ve bebeği farklı karşılaştırma yapmamız bile saçma bir yerde doktorlar gereken müdahaleyi zaten yaparlar güzel haberlerini bekliyoruz
bsebse Reyhankarabiber ay onlar zaten insani ifrit ediyor. Sanki dogursak haber vermicez yada gunu bizim elimizde de🙅 bi daha ne zaman gitcen kuzum
Reyhankarabiber bsebse aynen artık bende arayana doğurmamaya karar verdim diyorum 😂 perşembe günü gideceğiz tekrar bakalım o zaman artık bişeyler söyler diye umut ediyorum ☹
Reyhankarabiber Atasever Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin ya çok güzel maşaallah yavruna kavuscksn 😊 darısı bize 40 olcaz bu gece gelen giden yok 😂
bsebse Reyhankarabiber iyi seninko cok yakin cagirmamis beni ptesi cagirdi doktorum :( ay insallah tam 40+0 falan bekliyorlardir yaa :))
Reyhankarabiber bsebse hiç umudum yok kuzum ya valla artık beklemekten o kadar sıkıldım yoruldum ki tek duam sezeryana dönmesin. Bizim doktor normal doğum yanlısı baya o yüzden sonuna kadar direniyoruz 😊😊
marwey Bende 40+4 oldum. Kızım olacak . Dun sabah nisanım geldi. Doktora gittik açılma ve sancı yoktu. Çatı muayenesi ilk kez dun yaptılar. Ayni şeyi tekrar yasamak istemiyorum 😖 geceden bu saate kadar alt karin bölgem de adet sancıları gibi gidip gelen kasilmalarim var.
Atasever tazecikanneee bebis geldi cok sukur dogum hikayesi en azindan simdilik dusunmuyorum iri bebekti cok zorlandim 😥
tazecikanneee Atasever ay çok geçmiş olsun kuzuum sağlıkla büyüt insallah kesin var mı dikiş felan zorlandın mı acıyor mu 🙈
Atasever tazecikanneee valla boydan boya dikis ama beni zorlayan kesinlikle dikis degil hemoroid hala cok agriyo kanama yapti
Reyhankarabiber Atasever olsun hiç böyle üzülme bak yavrun sağ salim kucağında çok şükür Rabbim sana da şifa versin en kısa zamanda inşaallah