Belki yaşadıklarımı hiçbir şey değiştirmeyecekti Allah bebeğimi yanına alacaktı ama sorsalar Alanur hanımı kesinlikle öneremem.
gebelik planladığımız için şubat ayından 13 Temmuz’a kadar Alanur hanıma gittim.Haziran ayında hamile olduğumu kan testi sonucu öğrendim ve 23.06 da ultrason ile alanur hanıma muayene olarak kesinleştirdim.hamileliğimin 6.haftasında 9temmuz Salı günü büyük abdestimi yaparken 2 damla kahverengi kan geldi pıhtı gibi hemen eşimle alanur hanıma gittik ultrasonda bebeğimin kalp atışını görüp çok şükür dedim progestan ilaç yazdı 15temmuz günü evlilik yıl dönümümüz için tatil planımız vardı bebeğime zararı olurmu die sordum kan testi istedi 13 temmuz sonuçları al gel bebeğede tekrar bakalım dedi Cumartesi gittim ultrasonda bebeğimin kalp atışları gözüküyordu çiğ köfte çiğ et yeme Ağustos’un ortasında gel kan için demire başlarız şimdi hayatına devam edebilirsin sorun yok dedi ve biz tatilimize gittik.17 Temmuz günü tatilde ne yesem kusuyorum 19unda evimize döndük ben kırmızı et yediğim an içim çıkacak gibi kusuyorum konuşmaya halim kalmıyor.herhalde benim hamileliğim bulantı kusma ağır geçecek dedim ve Alanur hanım bana bulantı olması iyi bebeğinin yaşadığını sağlıklı olduğunu gösterir demişti.eşimin içi rahat etmedi Ablasının doktoru Rengin Karataylı’ya gittik 7haftalık hamile olduğumu söyledim ultrasonda baktı kadının yüzü düştü dondu kaldı kanaman oldu mu hiç dedi 1 hafta kadar önce 6haftalıkken oldu ilk hamilemiyim die 4 haftalıkken gittiğimizdede 1 hafta geriden geldiğini söylemişti Akademi Hastanesi dedim anlattım bebeğin 6haftalıkta kalmış 7haftalık değil şu an 8haftalık kalbi durmuş sakın üzülme bak sağlıksız bir bebek olduğu için rahim kabul etmemiş dedi kendimden geçtim elim ayağım boşaldı benim kalbim durdu sanki 2 ay olmuştu ve bebeğim son 2 haftadır içimde ama kalbi atmıyordu durumu anlamakta zorlanıyordum.Rengin hanım tekrar ultrasona gönderdi emin olmak için ve sonunda bebeğimin kalbinin durup düşük yaptığımı kürtaj olmam gerektiğini söyledi 24 temmuz da bebeğim tam 8hafta 1 günlükken gitti benden kürtaj oldum.ne bebeğim 6haftalıkken düştüğünde nede kürtaj için ilaç verdiklerinde kanamam gelmedi sanki bebeğim gitmek istemedi diye düşünüyordum ama çoktan kalbi durmuştu ağrım başlayınca kürtaja aldılar.öyle kötü bi hiski Rabbim kimseye yaşatmasın yaniii Alanur hanım bebeğimin kalbinin durduğunu anlayamadı bebeğim ben ona kontrole gittiğimde ölmüştü belki ondan önce gittiğimde kabızlıktan dediği 2 damla kan geldiği gün kalbi durmuştu daha detaylı inceleyebilirdi ben zaten tatilde hep yattım havuza merdivenden indim kaydıraktan kaymadım ben neden bebeğime zarar verecek birşey yapıyım Alanur hanım düşük tehliken var bile demedi ben yandım başkası bu acıyı yaşamasın.şimdi hem anne olmak istiyorum hemde ya bebeğimle yine aynı şeyi yaşarsak die korkuyorum.