FairyMoon Hhh03 biz eşimle beraber yaptırdık biri 1 ayda çıktı diğerinin 2 ay sürdü çıkması. Şehir hastanesinde yaptırmıştık
Hhh03 FairyMoon bizimde diğerleri çıktı wes çıkmadı 2 ayı bulur demişlerdi doğruymuş demekki 1 ay oldu bizim daha
mrp2023 Hhh03 bizimki bu kadar değildi bence bende kan pıhtılaşması çıktı baktıkları testte 20 gündede çıktı
Hhh03 Mamacita1 özelde yaptırdığınız halde bukadar uzun sürmesine şaşırdım sonuçlarınız nasıl çıktı peki nasıl bi yol izlediniz
Mamacita1 Hhh03 Bize en başında geç çıktığını söylemişlerdi. Çok şükür hiç bir şey çıkmadı ama bu beni çokta sevindiren bir durum olmadı çünkü bebeğimizi kaybettiğimiz için yaptırmıştık biz
Mamacita1 Bu arada başka bir arkadaşım daha wes testini yaptırdı o araştırmada yaptırdığı halde hala çıkmadı sonucu ona da geç çıkacağını söylemişler belki de hastaneden hastaneye değişiyordur
Hhh03 Mamacita1 teşekkürler bilgiler için.Çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın hiç kimseye🤗bende kürtaj olduğum için yaptırdım
Mamacita1 Hhh03 Rica ederim. Allah’ım kimseye yaşatmasın. İnşallah sonuçların iyi çıkar içini ferah tut.