R4biss Kızlar aşırı derece mide bulantım var özellikle sabah, ne kokusu alsam dayanamıyorum, tavsiye edeceğiniz şeyler var mu nasıl geçer nasıl dayanabilirim lütfen bilen yazsın🫶🏻
Meryem2121 R4biss benimde aşırı bulantım vardı ve ne yapsamda boştu sadece Churchill biraz rahatlatıyordu beni tuzlu çubuk ve lebleli çok iyi diyorlar 5.ayimda bitti çok şükür mide bulantım Allah yardımcınız olsun
Tugce9334 R4biss bende oyle 96 kıloydum 3 haftada 85 e dustum Allahtan bebegın saglıgı iyi. Ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum dogru duzgun. Her masaya oturdugumda en fazla beş yudum
MerveAbdula R4biss yani bende hiçbir sey işe yaramadi sadece meyve güzel geliyorru bulantıyı azaltsa bile gün boyu devam ediyordu ne yersen ne içersen hep aynı o devam ediyor yani hep ağzım sulanirdi kusacak gibi böyle çok sinir bozucu süreç şuan 5 aylığım çok iyiyim tabi ki ama o zamanlar cidden kötü anlayabiliyorum seni 😏
Nurcantas65 Aşırı kusma ve bulanti varsa doktorunuzla konuşun ilaç veriyorlar. Onun dışında boş mideye su içməyin,hafif hafif atıştırmalıklar halinde beslenin
MerveAbdula MerveAbdula R4biss he ama bulantı için ben ilaç kullanmadım bu arada kullananlara da iyi geliyormuş onu dene prilam duymuştum bende