Elcgulcan Şükür Ali Burağa oğluma Epidural normal doğum ilee Kavuştum✋👼😊 arkadaşlar sorusu olan varsa alabilirim bnmde sormak istediğim seyler var 1.dikişim içerde 5 dışarda 3 denildi iyimi 2.bir bakım önerilmedi batikon vs ama cok baskı hissediyorum ne yapabilirim 3.sütüm hala gelmedi 2.gün bugün neler yapabilirim.
UykusuzAnne Elcgulcan Canım süt yapması için bol bol yeşillik yemeye çalış örneğin turp otu , dere otu , börülce gibi. Bunlar iyi süt yapıyor diye duydum bir de çok su içmek gerekiyormuş.. Ben de sana birşey soracağım epidural için ek ücret ödediniz mı
asminko345 Elcgulcan Hayırlı olsun canım 9 günlük anne olarak bol dereotu ananas suyu,Helva,su,petibör bisküvi ye bol bol Ve bulgur pilavı 💙 Sağlıkla sıhhatle büyüt evladını 💋
Elcgulcan HacerGk 6 7 cm acıklktan snra yapıldı sunı sancı o arada verildiysede hatrlamıyrm ama verlmedi diye biliyrm
elifmahmut Öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün 🙏🏻 Epidural den memnun kaldınız mı , tavsiye eder misiniz , bir yan etkisi oluyor mu?
Tugba07 Elcgulcan Cnm öncelikli olarak gözün aydın. Darısı başımıza 🙏 Epidural aldigin icin ikinmakta zorlandin mi? Dogum sonrasi halsizligin felan cok oldu muno sebeble?
Ervaelizinannesi Elcgulcan Allah analı babalı büyütsün epidurali önerirmisiniz bende epidural olmayı düşünüyorum da
Tugba07 UykusuzAnne malesef cok pahali. Dogum da pahali. Ama doktordan da memnunum iste guvenip baska yere de gecilmiyor. Zagen dogurdum dogurcam artik değişiklik yapmak mantikli olmaz. Anlicagin el mahkum 😕
Minnosunannesii Canım gözün aydın hayırlı olsun. Süt için buğdayı (bazı yörelerde yarma da deniyor adına) suda haşla sonra suyunu süzüp biraz tuz biraz yoğurtla birlikte günde 2-3 kase ye. Aşırı süt yaptığını duydum hatta bi tanıdığım sütten göğüslerinde ağrı olmaya başladığını bile söyledi. inşallah faydası olur ❤️
Elcgulcan Arkadaşlar ben epidurali ihtimalle istedim ama hemoroid ve belimde sıkıntı old için.6 7 cnm dedikten sonra yapıldı epidural iğne cok acıttı ama benm belımden dolayı dedi doktor ama anlık zaten.uyustu ve cok rahatlattı sancıya gelince ben hissettim vr ıkındımda yani nasıl olmalıydı bilmiyorum o anda geldi sürek ıkındım sürekli dua ettioldu dikişim oldu .normalden farklı mıydı dersenz agrım oldu ama aman aman delirmedim sancılarla.ama ıkınma içindek hissetme bencr şart