1prens1prenses_ Bu nedir sonuç yeni çıkmış 3 de gitcem Allah’ım aklıma bişey geliyor hebabait b şu cinsellk bulaşilan hastalık falan diyor internete öyle mi ya elim ayağım titriyor yani eşim başka bir ilişki den mk ben anlamadım
1prens1prenses_ brnaksyince yani eş ile bulaşilan hastalık falan değil demi Cinsel yolla bulaşan bişey internete öyle yazıyor
brnaksyince 1prens1prenses_ hayır ya int bakarsak hepimiz ya kanseriz yada ölüyoruz, cidden bakmayın şu Google ’a düşünsenize eşinizden şüphe edip konu nerelere gelecekti belki buraya yazmasanız, bir problem yok içiniz rahat olsun üzülmeyin hamile hamile 🥰
1prens1prenses_ brnaksyince yemin ederim ki öyle oldu yani burda da evet denilse eşyamı toplayıp gidecektim aklım çıktı yemin ederim ki
brnaksyince 1prens1prenses_ eşinizi tanımam ama size bişey bulaştırmamış rahat olun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın sağlıkla büyütün 🥰
_Seymaa_ Vücudun savunma sisteminin hepatit B virüsüne karşı aktif olduğunu gösteriyor. Çıkan değer anormal değil korkmayın
1prens1prenses_ brnaksyince bende çok güvendiğim için internette böyle bişey yazınca şok oldum bende direk buraya sordum Doktora gidene kadar dayanamadım vala