babyiscoming_ Kızlar belirtileriniz var mı? Bende hiç bir şey yok Maşallah diyeyim öncelikle😂🧿 öğrendiğimden beri böyleyim tek belirtim regl olmamak sizlerde durum ne
Srp53 babyiscoming_ sadece göğüs hassasiyeti var o da azaldı gibi. Onun dışında gün kurusu çok yedim sanırım iğreniyorum şu an kuru meyve görünce öğüresim geliyor allahtan kusma yok. Onun dışında son 3 gündür çok acıkıyorum da frenliyorum kendimi. Bazen belirti olmayınca da normal bir şey mi diyorum acaba. Bundan önce iki kaybım var 5 ve 8. Haftada korkuyorum o yüzden.
Dilarabozdemir babyiscoming_ 9+1 den selamlar aşırı yorgunluk halsizlik mide bulantısı (gece uyuyamadım) ilk hamileliğim de ben de sizin gibiydim çok rahattı ama bu çok farklı enerjim hiç yok ve tabi göğüs hassasiyetim devam ediyor özellikle kimseye sarılamıyorum
Bebisimibeklerken3 babyiscoming_ bende 9 haftalık mide bulantısı oluyor ama ilaç içiyorum fayda ediyor
fatsfats-92 Bizde 9 haftalığız bulantı kusma yok çok şükür. Ama çok acıkıyorum 😆 Çok halsizdim kolumu kaldıracak halim yoktu bi iki haftadır biraz daha iyiyim. İlk gebeliğimde çok bulantım vardı çok şükür bunda yok😆
babyiscoming_ fatsfats-92 çok şükür güzel bişey böyle geçmesi tabi bazıları beni korkutuyor 1.trimesterde bulantın yoksa 2.de olur falan diye de inşallah olmaz 😍
babyiscoming_ Srp53 güzel düşünün kötüyü çağırmayın bir şey olmaz Allahın izni ile sağlıkla kavuşalım hepimiz ❤️👶🏼
babyiscoming_ Dilarabozdemir ay rabbim yardımcınız olsun inşallah tez vakitte geçsin rahat geçirelim hepimiz havalar zaten çok sıcak🥹