Blossoomm Kızlar şanlıurfa da yaşayan varsa kumpir yapıyolar mı yapıyolarsa nerede bilen yazabilir mi
Galya15 Blossoomm canım 1 yıldır urfadayım yok yani denk gelmedim üstelik burası nasıl bir yerde googlede hiç bir adres doğru düzgün çıkmıyor
Blossoomm Busekrtl cnm benim çıksa zaten yazmam buraya yeniyim burda bilmediğim için soruyorum bilmiyorsanız yazmaz geçersiniz sonuç olarak herşeyi soracağımız bir yer ya burası canım çekti ve bulamadıpım için soruyorum teşekkürler.
Blossoomm Galya15 bir yer çıkıyor merkezde ama emin olamadım gerçekten yapıyolar mı diye balıklıgol hastanesinin o civarda ama yorum da orası kapatıldı yazmışlar valla benimde canım çok cekiyor evdeki de onun yerini tutmuyor
Blossoomm Busekrtl siz urfa da mısınız nere çıkıyor sadece iki ye gösteriyor biri kapalı diğeri de yapıp yapmadıkları belli değil
Blossoomm Birmucize gerçekten ya oraya da gitme şansım yok benim eşim çalışıyor ne sıkıntılı yer ya gerçekten cok can sıkıcı
lena1234 Avmlerde varsa vardır canımmvaesa evde mikrodalga ufak patatesi iyice delip 15 dk at aynısınoluyor sonra kaşar tereyağ tuz
teachervera Blossoomm Piazza var orada yok mu avm de. Ben Siverekteyim burada da canım ne çekse yok 😀