Ilaydaskk Şuan bende 36+3 ve aynı kilodayız ama doktor bana hiç öyle bişey demedi boyu kaç bebegin sadece bebek 2 hafta onde demisti
06Canan Zohre35 ilk gebeliğimde kızıma 4.600 gram dedi drum sezeryan olsun dedi istemedim iyiki istememişim 3.600 doğdu bir kilo yanılma payı olurmu dedm demekki oluyomuş kendime güveniyorum normal yapabilirim dedm normal yapmıştım 3250 de çok değil bana göre yanılma payı da olabilir bnm gibi karar sizin tabiki
Nurov Zohre35 benim de 7. Aydan sezaryen kesinleşmişti oğlumda, 4 civarı doğar dediler 4560 kg doğdu, risk almayın sezaryen olun, yanılma payı olur daha yüksek de doğabilir az da
Zohre35 Nurov evet daha yüksek olması insanı tedirgin ediyor riske atmak da istemiyorum sanırım omzu takılır falan allah korusun bir sürü şey geliyor aklıma
Ceceyli Zohre35 merhabalar aynı haftada aynı kılolardayız süreç nasıl ilerledi naptınız acaba merak ediyorum
sari_papatyam Zohre35 ben de aynı durumdayım acaba 37 dolunca suni sancı istesem mi diyorum mecburi sezeryan öncesi son çıkış olarak 🥲 yanılmada oluyor maalesef doğana kadar asla gerçek kilosunu bilemeyeceğiz ve de ultrason kilosuna göre hareket edeceğiz mecbur