Oksuruksurubu edaaaa12 1 tatlı kaşığı türk kahvesine limon sıkın karıştırın macun gibi yapın yiyin hemen kesecektir
iremree edaaaa12 benim 2. Gebelik iki gebelikte de kronik isal olurum ben doğum yapana kadar rahatsız edici farkındayım 😞 bende troit var o yapıyor ilaç dozum çok yüksek ama bazı yiyecekler iyice tetikliyor mesela kayısı yeme çok yağlı yeme
emineblc1202 edaaaa12 suan bende 6 ayligim gunduz birsey yok ama gece migdeme garip biseyler oluyor gurultu gibi sonra tuvalete gidince hafif sivi ishal oluyor. Halbuki ac falan da degilim yani garip birsey ya
Lavin___ Bol su içmek ve probiyotik kullanmak lazımmış benim doktorum böyle dedi siz nasıl oldunuz geçti mi
Lavin___ lena1234 yok reflor değil probiyotik gold diye bir şey gönderdi doktorum bundan iç dedi ama nöbetçi eczanede bulamadığım için başlayamadım hala maalesef
edaaaa12 iremree Brnim başıma ilk defa geliyor ⅔ güne geçti ama beni yatağa hapis etti olduğum yerde baygın düşüyordum
iremree edaaaa12 reflör ü damardan verirler sana bide sıvı takviyesi halsiz bırakıyorsa sıkıntı ben alıştım böyle olmasına ama seni çarpmış