Tatlissannee12 Yumurtlama günümde korunmasız ilişki yaşadım akşam. Ertesi gün öğle saatinde ella ertesi gün hapı kullandım. Adetim 4 gün gecikti hamile miyim yoksa bu adet gecikmesi yapar mı sinirlerim bozuldu offf😏😏
Rabia98 Tatlissannee12 ben kullandığım ay gecikmedim vaktinde oldum da bir sonraki ay 15 gün adetim gecikti doktorada gitmiştim düzeni bozduğunu söyledi zaten
Tugceyildirim61 Tatlissannee12 bi test yap bende ella geciktirir diye test yapmadım ama baktım olucak gibi değil 😀 şuan 4 aylık olduk bile sonucunu paylaş merak ettim 😀
Tatlissannee12 Tugceyildirim61 test yaptım silik çizgi çıktı canım hamileyim sağlıklı gebelik olur mu sence ella hapına rağmen tuttuğu için korkuyorum açıkçası
Tugceyildirim61 Tatlissannee12 ben ameliyathane hemşiresiyim ertesi günü hapı kullandım üstüne bir sürü ağır vakaya girdim bir çok kimyasala mağruz kaldım çok şükür bebeğimde bende çok sağlıklıyız. Eğer sağlıksız bir gebelikse vücut zaten bunu atıyor. Ama eğer sağlıklıysa ne olursa olsun Allah’ın taktiri geliyor 😀
Tatlissannee12 Nurellaaaaaaa1212 inşallah bişey olmaz demi ya korkum var düşük olmasın sağlıklı gebelik midir acaba ya inanamıyorum nasıl o hapa rağmen %99 etkisi olan bi haptan sonra hamile kalınıyo
Fatmanur12345 Tatlissannee12 gecikme yapar canım sağlıkçı arkadaşım var bende kullanmıştım bir ara gecikmem olunca ona sordum oda dedi yapar diye