gayesblog Bu konuda bilginiz var mı ? Krem sürüp kulak çubuğu ile temizlesem bebeğime geçer mi ? Soruyu garipseyebilirsiniz ama hiç bilmiyorum kirli de duruyor ne yapmam lazım
Enfal_06 gayesblog kulak çubuğu ile temizlemek tehlikeli olabilir eğer hamileyseniz pamukla silin göbek deliği hasas bi yer canım
Aylaa123 gayesblog bebeğe geçmez tabiki ama içerde nemlendirici kalırsa enfeksiyon kapma ihtimali yüksek kuru kalması gerekir eğer vucut yağı sürüyorsanız pamuğa döküp silin hemen yumusayıp çıkıyor
myavocado gayesblog ne olur ne olmaz temiz içerikli bebek şampuanı, losyonu gibi bir ürün ve pamuk ile temizlenebilir bence
Gunduzsabah gayesblog o kir olmayabilir gebelikte bazi kadinlar gobek deligi buyuk bir halka seklinde karariyor benimki oyle olmustu dogumdan sonra keseyle ufak ufak gitmeye basladi kiminin ki hemen de cikmayabiliyormus
gayesblog Enfal_06 teşekkür ederim😌 nemlendirici krem bebeğe ulaşır mı sürmem de sakınca olur mu sizce
Enfal_06 gayesblog rica ederim canım bebeğe ulaşır mi bilmiyorum ama bebeğine aldığın bebek yağı yada nemlendirici kremle temizleyebilirsin direk dökme pamuğa sür öyle temizle bunun bi sakıncası olmaz bence kulak çubuğu biraz tehlikeli olabilir
gayesblog Gunduzsabah haklısınız evet bi kararma var havalarda sıcak terde oluyor. Dikkate alacağım yorumunuzu
Babymom07 gayesblog yok kız geçmez bebeğe temizleyebilirsin ben temizledim ama bebiş büyüdükçe göbek deliğim kapandı gitti şimdi hiç yok gibi neredeyse 😅