Aysekaan Hepsi burada da avent yeni dogan set 65 tl almak isteyen varsa eğer daha önce paylaşıldı mi bilmiyorum ama tavsiye :)
suraybuke Aysekaan ay ben daha yeni aldım güya indirimden 165 liraya inşallah aynısı değildir diye baktım şu an kalp krizi geçiriyorum aynısı 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
UykusuzAnne Aysekaan Ben tekli almıştım bi tane. Şimdi bu kadar indirime girdiğini görünce dayanamadım seti aldım sayende 🙈🙈 şimdi elimde fazladan 1 tane 125 ml oldu. Toplam 3 adet 125 ml olmuş olacak 😂 Onu ne yapsam ki
Roseninmelekleri Aysekaan hangi set bu cnm 2 Küçük 2 büyük 1 tane emzik ve biberon fırçası setimi cnm
UykusuzAnne Kızlar sonuncuyu ben almışım galiba 🙈 daha 5 dakika önce aldım şimdi girdim size link atayım diye ama fiyat 180 lere yükselmiş
UykusuzAnne https://www.hepsiburada.com/philips-avent-scd29001-natural-pp-yenidogan-baslangic-seti-p-AILEAVNT9430260?magaza=Pharmacity
Roseninmelekleri UykusuzAnne bu ürün mü 🤦🏻♀️ daha geçengün aldik 172 tl ye 65 tl ye düştüğüne inanamıyorum ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
UykusuzAnne Roseninmelekleri Aynen 65 tl aldım az önce postu açan arkadaş sayesinde. Ama ben de alınca stok bitti herhalde fiyat artmış
Roseninmelekleri UykusuzAnne sağlıkla kullansın bebegin çok iyi denk gelmis benim ikiz diye tercih ettik o seti gorumcem kullaniyor oğluna çok memnun kaldığından banada tavsiye etti hediye almıştı bize ıyiki görmüşün sana kısmetmiş bak ☺
Ebe_gebe Nasip diyelim çünkü bende hemen girdim ama fiyat 170 lerde olunca link sordum belki tekrar olur indirim