nesli123- Kızlar merhaba, doktor bebeği uyardı bugün rahim ağzın hala sert dedi. Cumartesiye kadar gelmezse yatış verecek. Bebek uyarıldıktan sonra 1-2 güne geliyor diyorlar hep doğru mu? Suni sancı beni biraz korkutuyor
busranuur nesli123- 39 oldum 2 cm açıklık var sancı yok ara ara regl ağrısı gibi giriyor ama tık yok benim kızda 😏 İyice yoruldum gerçekten Allah yardımcımız olsun 🥲
Sariilayda16 nesli123- 36+1 karın ağrısı mı sancı mı ayırt edemiyorum. 1 saat önce başlayan şiddetli bel ve sırt ağrısı sonrasında sol kasık batması ve mide agrısı SANCI OLABİLİR Mİ BUNLAR
nesli123- busranuur benimde sancı yok bende yoruldum . Doktor bugün çocuğu uyarmak için baya elini uzaklara götürdü🤣🤣 hiç sesin çıkmıyor diyo. Sıcaklar ve belirsizlik çok yordu o yüzden sesim çıkmıyor🤣
Yesimdeniz busranuur bende yarın tam 39 haftalık olucam sancım oldu akşam hastaneye gittim nstde sancı çıktı 3 haftadır nstde sancı çıkıyo ama açılma yok kafayı yemek üzereyim artık dünden beri yine sancım var ama açılma yok 3 haftadır açılma hiçmi olmaz ya delirmek üzereyim artık
Efdyr nesli123- sadece bir kere 37. Haftada normal doğum için müsait mi diye çatı muayenesi yaptı. Şu an hiç yapmadı. Nstde de sancı falan görünmedi. Ondan mı hiç bakmadı bilmiyorum. Bebeğin doğum kanalına girip sancı başlamasını bekleyeceğiz dedi.
busranuur nesli123- Evet sıcaklar ve belirsizlik beni de aşırı yordu isyan ettiğimden değil ama bıktım doğurmak istiyorum bir de erken doğum riskim vardı 26.haftamdan beri 😂
busranuur nesli123- Oyun oynuyor bizimle 😂 Bugünden itibaren tüm tuşlara basacağım ama hurma ananas aksak yürüyüş vs. başka öneriler varsa açığım sezaryenden ve suniden çok korkuyorum mecbur kalmadıkça istemiyorum 😏
Gul-5757 busranuur bütün erkekler öyle ya artık 2 kere zor ikna ettim bak doğurmuyorsun yine de demek zamanı değil deyip bi daha yanaşmıyor 😂bu öyle bişey değil ilaç gibi hemen başlatmaz düzenli yapmamız lazım diyorum bişey olursa cinsel hayatımız biter diyo 😂ya en fazla ne olabilir 😂yalnız bebek indiği için çok canım yanıyor ama çaktırmamaya çalışıyorum resmen katlanıyorum🥲
busranuur Gul-5757 Ya ahahahhsshhs bizimde max 2 kere olmuştur benim zorumla kesinlikle hepsinin düşüncesi aynı ya çok garipler ve komikler sanki o esnada çocuk çıkacak doğacak hemen 😂😂😂