Kubra001111 Kızlar eşime cuma günü bakılacak varikosel ilerledi ise ameliya tbyoksa tedavi yapılıp aşılama ve tüp bebeğe geçilecek doğal yolu bekledik ama olmadı :( benim gibi olanlar
MelodyFairy Kubra001111 mutlaka bakılıyor zaten canım sayı düşük diye doktorumuz bize de sordu var mı diye bizim bildiğimiz yoktu Bakalım eşim yine randevu aldı üroloji den hem tekrar sperm testi verecek Hemde varikosel var mı diye ultrason bakılacak
Kubra001111 MelodyFairy bakılsın canım ayakta sürekli duranlarda oluyo eşimde de ilerledi mi diye bakılacak ona göre yol izleyecek
Kubra001111 MelodyFairy ilerlediyse ameliyat olacak yoksa iyi bir tedavi sonrası aşılama veya tıp bebek diyor doğal yolla beklediniz olmadı dedi
MelodyFairy Kubra001111 evet canım öyle deniyor benim kocamda subay ayakta olduğu zaman çok genelde meslek hastalığı oluyor
MelodyFairy Kubra001111 ya sayı düşüklüğü vardı ama doktor böyle bile hamile kalman mümkün diyor ama aşılama tutmadı bakalım tekrar üroloji doktoru baksın
Kubra001111 MelodyFairy vardır bir sebebi canım varikosel ilerlediğini düşünüyorum eşim için değerleri geriledi baya
Kubra001111 MelodyFairy inşallah canım sabah ağlamadan gözlerim şişti neden biz Allah’ım dedim gözümüz gibi bakacagimiz varken neden dedim yani
MelodyFairy Kubra001111 31 inde canım ama hemen ultrason için randevu verirler mi bilmiyorum bazen başka güne sarkıyor o sperm verecek o gün ama bakalım
Kubra001111 MelodyFairy 🥹🥹🥹🥹🥹 Allah yardımcımız olsun inşallah olmazsin da mucizen seninle olur geç döllenme falan olur