ozlem_2727 Merhaba hanımlar ben de hipertansiyon var normalde yaşım 26 bu arada ve gençlik istiyorum ama yüksek tansiyon ile hamilelik yaşayan oldu mu acaba nasıl oluyor ne gibi sıkıntıları var affınıza sığınarak bilgi almak istiyorum
teachervera ozlem_2727 İlk gebeliğimde preaklamsi geçirdim ikinci ve üçüncü de protein kaçağı çok ama tansiyon olmadı dikkat ettim
Mery6619 ozlem_2727 bulunduğunuz yerde perinatoloji dru varsa gidip onunla görüşseniz size bi yol gösterir mutlaka
Ebru1234 ozlem_2727 yuksek tansiyon gebelik zehirlenmesine neden oluyor diye biliyorum. Mutlaka baska seyler de vardir. Bir arkadasim yasamisti bu durumu
teachervera ozlem_2727 Olabilir canım dikkat etmek lazım. Mesela doktorum bana baştan kan sulandırıcı balık yağı veriyor tansiyonu engellediği için. Protein kaçağı çok ama sorun değil. Kilo almamaya çalışıyorum kilo da tetikliyor. Dikkat edersin sende
ozlem_2727 teachervera inşallah ya bakalım bir hamile kalmadan kadın soğuma randevu aldım devlete ondan sonra tatmin olmaz isem özele giderim bir baksrım artık duruma göre
teachervera ozlem_2727 Aynen sıkıntı yapma birçok insanda var. Bende doğumdan sonra nefrolojiye gitmek istiyorum. Sen protein kaçağı a baktırdın mı hiç tansiyon çok yapıyo
ozlem_2727 teachervera ben sürekli üniversiteye gidiyorum aslında kaçak vs yok sadece genetik şekilde çok yüksek hatta yüksekliğe rağmen bende asla bir etkisi yok doktorlar bile şaşırıyor sadece hamilelikte sıkıntı olabilir diye çok korkuyorum
teachervera ozlem_2727 Olmaz inşallah canım bende korkuyordm tekrar edecek diye çok şükür güzel gidiyor
ozlem_2727 Ebru1234 hamilelik de çıkan tansiyon öyle ama bende normalde tansiyon var böyle olup doğuran hamımlar neler yaşadı merak ediyorum