Hanimvebebisi Şanlıurfa için iyi bir doktor arıyoruz önerisi olan var mı ilk bebeğimi kaybettiğim için korkuyorum iyi bir doktor istiyorum
BeyzaGnes12 Hanimvebebisi ilk başta lotus şuna serene gidiyordum ama şehir değişikliği yaptığı için şuan lotusta münevver Davutoğlu’na gidiyorum memnunum birçok kişiden olumlu dönüş aldım
teachervera Hanimvebebisi İkinci ve üçüncü de Ahmet padağa gidiyorum çok memnunum riskli gebeyim çok güzel yönetiyor
yokusbebek Hanimvebebisi Emre Ekmekçi 🌸 Perinatalog zaten kendisi. Diğer doktorlar ne kadar bilmiyorum ama muayene ücreti bir tık fazla bilginiz olsun.
Galya15 Hanimvebebisi münevver hanıma gidiyorum riskli gebeliğim var daha doğrusu gebelik kolestazım çok güzel yönlendiriyor ama çok kalabalık onun dışında nev hospital hastanesinde Emine hanım var bir git dene istersen
Hanimvebebisi yokusbebek teşekkür ederim 😇daha öncede perinatolog kontrolündeydik şehir değişikliği yaptı
Hanimvebebisi sevdenurnur çok teşekkür ederim evet daha önce araştırdığım bir doktordu memnuyeti yüksek