Mery6619 Aleynaz06 23 haftalık 3.gebeligim her gören hamileligin hiç anlaşılmıyor diyor yapı meselesi bence
sltn2686 Aleynaz06 15.haftadayım çıktı bence ama dışardan okadar anlaşılmaz çok dar giymezsem göbek gibi daha çok
Zey__23__ Aleynaz06 yeni doğum yapmış biri olarak duygulandım valla bu yollardan geçtik ne ara zaman geçti kucağıma aldım bebeğimi o zamanlar da çok kıymetliymiş ilkler çok kıymetli tadını çıkarın bu zamanların 🥰
papatya2412 Aleynaz06 20 haftalık hamileyim 3 uncu gebeligim dışarıdan da belli oluyor artık saklayamıyorum🤣🥰
Aleynaz06 Zey__23__ yaa ne güzel maşallah 🩷 insallah darısı bizlere artık, biran önce kucağıma almak istiyorum ben de ama daha yolun yarısındayım 🩷🙈
Zey__23__ Aleynaz06 insanın içi bir tuhaf oluyor 9 ay boyunca karnında taşıyıp bir anda boşalınca ama kucağına alıp kokusunu içine farklı bir his Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊
fairytale_ Aleynaz06 17. Haftamdayım göbeğim net belli oluyor ama bol giydiğim için dışarıdan anlaşılmıyor
Mhtpdrmz06 fairytale_ aynen benimde öyle canım evde atletle geziyorum mesela kendimi 6-7 aylık hamile gibi hissediyorum dısarı cıkarken bol giyiyorm pek belli olmuyo daha ama bikaç haftada bayag cıktı bi anda anlamadm sanırım zayıf oldugum için