mervedmrcn helloandhello 13+2 bu haftalarda bulantıları benim gibi daha da şiddetlenen var mı yaa hem mide yanması hem bulantı aşırı halsizlik yapıyor🥲
Altunkaya_44 helloandhello 35+3 pazartesi bı sorun olmasa sezeryana giricem çok heyecanlıyım ve korkuyorum çünkü bebeğim 36 haftalık dogucak inşallah kuveze girmez mecburi sezeryan suyum çok az kalmisPazartesi bakalım olmadi sezeryanla alicaz dedi doktorum >!!<
Sekerkutusu Altunkaya_44 güzel düşün güzel geçsin. Erkenden geliyor dayamadı seninki. Hekimlerimiz ellerinden geleni yapacaklardır içini ferah tut. Unutma sen iyiysen oda iyi 😌
Altunkaya_44 helloandhello ölçümleri ,39+1 e uyumlu cikmisti zaten ama bilmiyorum ne olucak pazartesi ne dicekler içim hiç rahat degil
12betul helloandhello 14+4 deyim. İlk haftalar aşırı mide yanması çekerken şimdi en en aza indi çok şükür (diğer 2 kızımda da ilk haftalarda başlayıp 4. Ayda son buldu ) onun dışında pek sıkıntım yok şükür güzel gidiyor Adana ve sıcak dışında 😅
Kbr_ylc02 12betul benimde iki kızım var 3. Ye hamileyim Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin belirtileriniz diğerlerinden farklı mı acaba cinsiyetiniz belli oldu mu 🤭