Fhsgshhhn Duyguaksoy bende 28 haftalığım aynı sizin gibi bel ağrısı karnımın sertleşmesi bide iki adım atsam oturduğumda uzandığımda ayağımın ağrısı mahvediyor beni
Assenas 13+6 düz 14 olduk 🥰 kasık ağrısı oluyor bende. Bu haftalarda bebek hızlı büyüyormuş o sebeple herhalde 🤔
helloandhello Assenas aynen rahim büyüyor bebek büyüyor bende de var o batmalardan ani batmalar geliyor
Gulsm23 11+0 dayız, sıcaklarda günler geçmiyor, halsizlik ile hiçbir sey yapamıyorum ben ya😥Havalar serınler de biran önce rahatlarız ıns😊
helloandhello Gulsm23 çok zor sıcaklarda ani sıcak basmaları yaşıyorum ben geceleri falan ani batmalar akıntılar böyle gidiyoruz bakalım 😃
Eslam helloandhello 35 ve artik sicaklardan bayilma durumundayim gece uykusu sifir batmalar kasilmalar yalanci sancilar zor insallah kalan gunlernkolay gecer saglikla kucagimiza aliriz rabbim isteyen herkese de nasip etsin
helloandhello Eslam çok az kalmış biraz daha sabır ben 10+2 haftalığım batmalar sancılar bende de var akıntı ve hafif lekelenme var ara sıra yaşıyorum ( kahverengi) normal miii? Siz bilirsiniz
Sema3425 Kubraa4747 benimkinde aşağıda vajinal bölgenizde hafif hafif ağrılar varmı. Böyle ahlattan gelen