helloandhello Busraapaydn01_ az kalmış ben 10+2 daha yolun çok başındayım 😃 Saglıkşa kucağınıza alırsınız inşallah ❤️
Pelin-zuleyha 26+2 ayakta elde şişme belden bacağa vuran ağrı yavaştan artık ağarlaşma aşırı terleme öyle gidiyor 🫣🥴
helloandhello Pelin-zuleyha ben 10+ 2 haftalık hamileyim bacaklarım benimde çok ağrıyor normal mi acaba bu dönmede
Pelin-zuleyha helloandhello bilemiyorum ki 🤷🏼♀️ama ara ara ağrıması normal çünkü kasların gerilmesiyle alakalı benim ağrılarımda ayıma göre olması gereken belirtilermiş🥴
helloandhello Nur0907 bende çok şükür olmadı bulantı da olmadı kramp batmalar zorluyor beni onun haricinden iyiyim yuvarlanıp gidiyorum ani sıcak basması var bide kalbim çok hızlı atıyor bazen
helloandhello Ozgecikko ilk gebeliğimi öğrendiğimde kese oluştu mı bebek var mı dış gebelik mi beta kaç acaba şuan derken bana 1 yıl gibi geldi o zamanlar şuanda da aynı az kalmış şu gibi aksın inşallah sağlıkla gelsin 🩷
helloandhello Aysell47 sıcaklardan bence aşırı sıcak nem etkiliyor da olabilir Allah yardımcınız olsun🙏
Mikrofon0 helloandhello 36+4 gitmiyor 😅 hayırlısı ile bir an önce doğurmak istiyorum bugün sanki ilk zamanlar gibi yediğim midemde beş dk durmuyor sabah bulantılarım zaten vardı bugün gün boyu sürdü 🥴
Nur0907 helloandhello yaa maşallah 🥰bulantı durumu çok kötü ya ani sıcak basması bende de oluyor sanki dışarıda yangın var o derece havalar sıcak gerçi 😬