Gulcicek33 Arkadaşlar merhabalar Ayrıntılı ultrasonu kadın dogum mu yapıyor perinatoloji mi ve 25. Haftadan sonra yapılır mı yapmak çok gerekli mi yardımcı olur musunuz
Hilal2901 Gulcicek33 perinatoloji veya radyoloji çekiyor. Yapmak zorunda mısın bilmiyorum ama organ taraması yapıldıgı için bazı sorunlar anne karnında çözüme kavusabiliyor çogu doktor da detaylıyı yaptırıyor
Yasminnnnn Gulcicek33 Ben perinotolojiye yaptırdım 20+5 haftalikti yaptırmak zorunlu değil tabi ki ama bence yapılmalı tüm organlarına bakılıyor
SancarMom Gulcicek33 Perinatolojiden randevu alman gerek o şekilde gidiyorsun detaylıca bakılıyor bence mutlaka yaptırmalısın iyi bir hastaneye veya kliniğe
06Canan Gulcicek33 kadın doğuma randevu alıp gittim radyolojiye yönlendirip sıra almamı söyledi iki hafta sonrasına sıra bulmuş çektirmiştim ultrasonla
myavocado Gulcicek33 20-24 haftalar genelde yapılıyor, mutlaka yaptirin çok çok onemli. Perinatolog veya radyolog yapıyor. Haftanız ilerlemiş hızlıca randevu alıp yaptırın bence