SM5534 Ygmr54 benim özel sağlığım var allinaz tamamlayıcı sağlık sigortası ama ben teminatlı yaptırmadım 1 yıl beklemek gerekiyor hamilelik için teminatlıda suan muayenenin yarı parasını veriyorum kadın doğuma diğer bölümler zaten ücretsiz
Esraduman Ygmr54 anadolu tamamlayıcı sigortam var 1 ay gebe kalmama şartı var sonra doğum ve muayene ücretlerini karşılıyor
Rabiul Ygmr54 sompo yada demir sigorta bakabilirsin gebe kaldıktan sonra karşılıyor ama hastane üctetiyle kafa kafayadır sompo sadece medicana da geçerli
Ygmr54 SM5534 ben suan 20 haftalık gebeyim yapamam sanırım dimi yani yapsam bile doğum için işe yaramaz sanırım
SM5534 Ygmr54 yok malesef olmaz onu baştan yaptırmanız lazımdı ve 1 yılda çocuk olmicak sağlık sigortasını yaptırıyorsunuz 1 yılda çocuk yapmadan bekliyorsunuz 2. Sigortanızı yeniledikten sonra yararlanabiliyorsunuz
Gizem9688 Ben 1 sene beklemeli yaptirmistim. Asiri kârlı oldu. Ne muayenelere para verdim ne de doguma para istemiyorlar su an. Sadece fetal dna testi ve detayli ultrasonu biz ödedik.