Seyhan000 Kızlar 14. Haftalarda erkek denilmişti detaylıda bile belli olmamıştı tekrar kontrole gittiğimizde kesin olarak kız denildi insan yine de tereddüt ediyor birde sizlerin bakmasını istiyorum sizce kesin kız mı cinsiyet 😂😂🥹🥰🧿
Taze Seyhan000 oda birşey mi 7 ayimda çift yumurta ikizlerimi öğrendim 😂her ay düzenli kontrollere gitmeme rağmen
Seyhan000 Merve_kucuk 15.09.2001 doğum tarihim Son afet tarihim 27 Ocak 10 şubatta hamile kaldığım gün
Minnakbiri Merve_kucuk bana da hesaplar mısınız rica etsem gerçek doğum tarihim 10.09.1997 hamile kaldığım ay nisan
Ummu__Meryem Merve_kucuk bana da bakarmisin haftaya pazartesi kontrolum var ve Allahin izniyle cinsiyetin ogrenicez Dogum tarihim 09.07.1998 Son adet 5mayis
_Mother_ Merve_kucuk bana da bakarmısın merak ettim Google den hesaplama yapmıştım da çin takviminden belki sizin farklıdır Sat doktorum tarihi düzenledi o yüzden= 9 Mayıs Doğum tarihim=20.12.2000
Seyhan000 Glyzynpgkce evet baya zor gözükmüştü doktor dikkatli bakınca tamam gördüm kalkabilirsin demişti kağıda erkek yazmıştı yanılma payı illaki var demişti bide devletteydi en don özelde kız denildi
Minnakbiri Merve_kucuk son regl tarihim 19 mart ama 2 ve 3 nisanda sadece birliktelik oldu planlı bi gebelikti nisan ayında kaldım yani hamile 🥰 bu arada internetteki çin takvimleri hep erkek gösteriyor cinsiyetimiz de kız dediler sizin hesaplamanız daha doğru sanırım size de danışmak istedim 🥰