Elifsvl 31+4 haftalık hamileyim 14.haftada minik minik çatlamaya başladım hindistan cevizi yağı,kantaron,vazelin ne kullandıysam fayda etmedi iyice ilerledi 😔 şimdi aynada vs gördükçe çok üzülüyorum tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim 😔
Mnos-332 Elifsvl bende ikizlerime hamileyken göbeğim birden büyüyünce oldu karın bölgemde var sadece benimde moralimi bozuyordu ama eşim o psikoloji atmamı sağladı şuanda hiç üzülmüyorum bile
Merveya Elifsvl olduktan sonra pek bi faydası olmuyor doğumdan sonra mezoterapi prp yaptırabilirsiniz
nesli123- Elifsvl gebelik çatlağı olan bi kadın bana doğum sonrası hemen contractubex kullanmış farkedilmiyor bile dedi bana
Elifsvl Mnos-332 benim eşimde önemli olan bebeğimiz benim için bu çatlaklar asla sorun değil üzülme diyor ama yinede insan eski haliyle karşılaştırınca üzülüyor😔 peki kırmızı renkleri gittikten sonra nasıl bir hal aldı çatlaklar
nesli123- Elifsvl lazer yaptırmayı düşünüyorum ben, bende 34. Hafta da farkettim o günden beri de kantaron , Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama görünüm düzelmiyor . Çokta yayılmasını engelleyemedim
Mnos-332 Elifsvl esmer tenli olduğum için hela kırmızılar 6 ay oldu doğum yapalı zamanla beyazlar belki
Makbule- 22+1 haftalığım benimde karın bölgemde değil ama kalçamda çatlama izi oldu Hindistan cevizi yağı sürüyorum karnıma herhangi bir catlama olmadı ama tüylenme oldu günü hındıstan cevızı yağı tüylenme yapar mı
Elifsvl Makbule- benim bildiğim kadarıyla tüylenme yapmıyor ama yinede bilemedim :) banada vazelin tüylenme yapıyor dediler bıraktım onu
Edaadiyebiri Ben nacizane fikrimi söyleyeyim kendini böyle bir şey için üzme ilk gebeliğimde kullanmadığım bir şey kalmadı kesin çatlamazsın denilen şeyleri bile kullandım ama inan karnım harita gibiydi 7 yıl oldu biraz toparlanmıştım, ikinci gebeliğimeyim şuan 33 haftadayım sanırım çok esnedi artık vücudum eskilerin haricinde çatlağım yok ama zaten yeterli 😃 demem o ki hiç canını sıkma biraz vücut tipiyle ilgili herşeyin çözümü var. Sonucu çok güzel öyle düşün🥰
Elifsvl Edaadiyebiri bu güzel cevabını için çok teşekkür ederim ☺️ ❤️ böyle olumlu dönüşler biraz rahatlatıyor ❤️