Zeyson Selam kızlar bu ay sogan kürü denemek istiyorumda siz nasıl yaptınız bide kürü denediğiniz ilk aymı gebe kaldınız
lilyum_ Zeyson ben geçen ay soğan kürünü yaptım benim düzenimi bozdu. Reglim gecikti 3 4 defa pik yaşadım. Regli gecikmesi yaşayınca cok umutlanmıştım ama nasip değilmiş. Bu ay da yapsam mı bilemedim yine düzensiz olur diye cesaret edemiyorum.
FatmaNur2525 Ben soğan kürü kullandım hamile kalmıyorum diye ama etkisi oldu olmadı bilemiyorum onu kullanmaya başladıktan sonra hamile kaldım tabi önce rabbimin izniyle oldu
FatmaNur2525 FatmaNur2525 15 gün kulan bir hafta kadar ara ver sonra tekrar 15 gün kulan Soğanı kabuklu bir şekilde 4 e böl kaynayan suyun içerisine at 5 dakikada öyle kaynat ve kapat ocağı biraz ılıyınca sabah ve akşam aç karnına iç çok soğuk olmasın içerken ona dikkat et canım
Zeyson lilyum_ bende ilk defa denicem ama bi doktorada gidip kontrol olacam ovulasyon testinede devam cnm
lilyum_ Zeyson ayy yok ona da inanmıyorum 2 ay önce de böyle bıraktım hic umutlanmadım hatta istemedim bile yine olmadı bu ay olur mu olmaz mi bilemiyorum ama uğraşmıyorum yani öyle diyim ekstra çaba harcamıyorum